Mijn Communities
Help

Juist saldo duurzame inzetbaarheid berekenen bij aanpassing einddatum contract

door Jolanda Redelijkheid
Status: Gerealiseerd

Wanneer de einddatum van een contract wijzigt, dan wordt automatisch het recht duurzame inzetbaarheid aangepast, in onderstaand voorbeeld moet de daadwerkelijke opname nog aangepast worden, omdat betrokkene o.b.v. de nieuwe einddatum teveel uren duurzame inzetbaarheid opneemt.

Dit mag maximaal 75,507 zijn.

JolandaRedelijkheid_0-1687758033811.png

Wanneer we dit willen aanpassen, dan vullen we in onderstaand scherm dezelfde einddatum als het contract in. We verwachten dat het systeem dan automatisch hetzelfde recht berekent als in bovenstaande afbeelding, dus 75,507 uur.

Helaas is dat niet het geval. In dit scherm wordt een andere berekening toegepast, waardoor je dus de melding krijgt dat er onvoldoende saldo is. hierbij moet je dus zelf altijd het aantal uur in de laatste maand aanpassen, zodat je weer op 75,507 uur komt.

JolandaRedelijkheid_1-1687758186664.png

Dit is niet logisch, graag de berekening in het 2e scherm hetzelfde maken als in het 1e scherm, zodat dit altijd goed gaat en er geen handmatige aanpassing meer nodig is.

 

Gr. Jolanda

 

4 Opmerkingen
door Rene van Jole
Status changed to: Status: Intake
 
door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Je idee heeft de status "realisatie waarschijnlijk" gekregen, daarmee is het op de Roadmap geplaatst onder nummer 5651

Dat het op de Roadmap staat betekent niet dat het verzoek altijd op korte termijn kan worden ingepland. Het aantal ideeen is vele malen groter dan we kunnen realiseren waardoor het best nog lang zou kunnen duren voordat uw idee ingepland kan gaan worden. Voor meer informatie over deze en andere statussen verwijzen we je graag naar de FAQ

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Ingepland
 
door Rene van Jole
Status changed to: Status: Gerealiseerd

Uitrol zit in de komende 2 December release van 1.141