Mijn Communities
Help
RemcoV
CONTRIBUTOR **

Naam server niet volledig zichtbaar in Visma voor Mobiele app

door RemcoV
Status: Ingepland

De naam server is niet volledig zichtbaar in het menu van Pincode voor mobiel, waardoor medewerkers soms niet het volledige server naam (GroenendijkManTalent.visma.net) intypen. Wat we zien is GroenendijkManTalent.visma., waardoor er problemen ontstaan met het in gebruik nemen van de app. Graag ervoor zorgen dat het volledige email adres zichtbaar is. 

 

4 Opmerkingen
Rosalie van Gerven
CONTRIBUTOR ***
door Rosalie van Gerven

Heel herkenbaar, hier lopen wij ook tegenaan.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je idee.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je idee krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je idee al dan niet op de backlog opnemen. We zullen je via dit idee op de hoogte houden van de status.

Toelichting mbt de statussen vind je ook in FAQ

TimA1
CONTRIBUTOR *
door TimA1

Wij lopen tegen hetzelfde probleem aan en zouden het graag opgelost zien! Eigenlijk is dit ook geen feature request waarvoor je kudo's zou moeten verzamelen, maar een (kleine) bug die volgens mij eenvoudig te verhelpen is en waarmee je gebruikers erg helpt.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Ingepland

Je idee heeft de status "realisatie waarschijnlijk" gekregen, daarmee is het op de Roadmap geplaatst onder nummer  vhnlapp-100