Mijn Communities
Help
Sarah Vedder
CONTRIBUTOR ***

Overzichten maken zonder tijdelijke contracten

door Sarah Vedder
Status: Afgewezen

Goedemorgen,

 

Wanneer we overzichten uit Visma halen betreft medewerkers komen hierop ook altijd de tijdelijke contracten (uitbreidingen) te staan en dit maakt de overzichten onnodig lang en onoverzichtelijk. Zeker wanneer sommige medewerkers 2 of meer uitbreidingen hebben.

Is het mogelijk om hiervoor een filter of iets dergelijks te maken in de Visma overzichten zodat je deze tijdelijke contracten eruit kan laten en overzichten kan maken met de medewerker en het hoofdcontract?

 

Vriendelijke groet van Sarah

3 Opmerkingen
KesterenMB
CONTRIBUTOR ***
door KesterenMB

Dit probleem hebben wij ook. Wij willen graag overzichten kunnen maken op basis van alleen het hoofdcontract zonder de tijdelijke uitbreidingen.

 

Het zou ook handig zijn om een overzicht met de totale werktijdfactor (DTF) van een medewerker te kunnen maken. Dus alle contracten bij elkaar opgeteld in 1 werktijdfactor. Nu is het alleen inzichtelijk bij 1 medewerker.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je idee.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je idee krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je idee al dan niet op de backlog opnemen. We zullen je via dit idee op de hoogte houden van de status.

Toelichting mbt de statussen vind je ook in FAQ

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Afgewezen

We zijn op dit moment hard aan het werk aan onze rapportage tool 

Op termijn gaan we zeker ook naar alle filters kijken, in de huidige rapportage omgevingen gaan we dit niet meer aanpassen 

 

Voor nu omdat er ook niet veel kudo's zijn ivm andere ideeen wijs ik het verzoek af, deze zal niet apart geregistreerd gaan worden op de backlog, maar filter mogelijkheden in de nieuwe rapportage tool gaan zeker onze aandacht krijgen