Mijn Communities
Help
finnnillessen
CONTRIBUTOR **

Regel toevoegen loondoorbetaling bij verlof (betaald ouderschapsverlof)

door finnnillessen
Status: Realisatie waarschijnlijk

Voor het verwerken/verrekenen van het uitbetaalde bedrag vanuit het UWV voor betaald ouderschapsverlof, zou het voor ons erg van belang zijn om een extra regel toe te voegen binnen de arbeidsvoorwaarde loondoorbetaling bij verlof. 

 

Voor het aanvullend geboorteverlof is er al wel een regel beschikbaar om het uitbetaalde bedrag vanuit het UWV te verwerken:

 

finnnillessen_0-1709043137219.png

 

Bij ons is dit een veel voorkomende situatie waardoor wij het noodzakelijk vinden dat dit bij het betaald ouderschapsverlof ingericht wordt zodat we het op een juiste manier kunnen verwerken/verrekenen bij onze medewerkers. 

4 Opmerkingen
JordiToonen
CONTRIBUTOR *
door JordiToonen (Bijgewerkt ‎27-02-2024 15:28 door JordiToonen )

@finnnillessen goed dat je dit meldt, ik denk namelijk dat meerdere organisaties dit probleem ervaren. Voor een correcte verwerking is dit voor ons eigenlijk een must-have. 

Ilse Everink-Stoltenborg
CONTRIBUTOR *
door Ilse Everink-Stoltenborg

Dit is van groot belang om de UWV uitkering correct af te handelen. Het betaald ouderschapsverlof is een wettelijke regeling. Vreemd dat deze optie er nog niet is terwijl dat bij het aanvullend geboorteverlof wel het geval is.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je idee.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je idee krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je idee al dan niet op de backlog opnemen. We zullen je via dit idee op de hoogte houden van de status.

Toelichting mbt de statussen vind je ook in FAQ

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Je idee heeft de status "realisatie waarschijnlijk" gekregen, daarmee is het op de Roadmap geplaatst onder nummer VHNLC-3547

Dat het op de Roadmap staat betekent niet dat het verzoek altijd op korte termijn kan worden ingepland. Het aantal ideeen is vele malen groter dan we kunnen realiseren waardoor het best nog lang zou kunnen duren voordat uw idee ingepland kan gaan worden. Voor meer informatie over deze en andere statussen verwijzen we je graag naar de FAQ