Mijn Communities
Help

Samenvoegveld {WERKNEMER_EMAIL_ADRES} bij digitale ondertekening Intradata

door M Smit-Kooima
Status: Ingepland

Bij het gebruiken van Intradata voor de digitale ondertekening van documenten wordt gebruik gemaakt van het samenvoegveld/tag {WERKNEMER_EMAIL_ADRES}. Er is bij het gebruik van dit samenvoegveld geen volgorde te bepalen van e-mailadressen: zakelijk of privé. Het samenvoegveld kijkt standaard naar het eerst opgevoerde e-mailadres in Persoonsgegevens bij de werknemer. Dit kan het zakelijke of het privé mailadres zijn.


Voor nog in te voeren medewerkers kan dit opgelost worden door dit te sturen in Soorten Aanstellingen en Acties en als eerste de sectie E-mail op nemen voor het privé mailadres en vervolgens voor het zakelijke mailadres. Echter, voor workflow plus procedures waar gebruik gemaakt wordt van digitale ondertekening voor al in dienst getreden medewerkers werkt dit niet.

 

Wens: een apart samenvoegveld voor het privé mailadres en een apart samenvoegveld voor het zakelijke mailadres.

5 Opmerkingen
door M Smit-Kooima

Een aanvulling. De tag WERKNEMER_EMAIL_ADRES_PRIVE bestaat al en verwijst naar het veld 'thuis' in de sectie E-mail in Persoonsgegevens. De tag werkt als je deze met de hand opvoert. De tag is echter niet beschikbaar in de zoekresultaten als je een tag wilt invoegen in bijv. een workflowplus taak. Wens: kan deze tag beschikbaar worden gemaakt zodat deze ook daadwerkelijk te selecteren is?

 

 

merijnspies
VISMA
door merijnspies
Status changed to: Status: Intake

Hartelijk dank voor je wens.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je wens krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je wens al dan niet inplannen. We zullen je via deze wens op de hoogte houden.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek
 
door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Dit request zal op de backlog worden opgenomen, dit is onderdeel van backlog nummer : 3609. De scope is nog niet bepaald tzt zal gekeken worden of dit request onderdeel is van de realisatie 

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Ingepland