Mijn Communities
Help
Mireille Werring
CHAMPION ***

Standaard mutaties kunnen invoeren met startdatum voorgaand jaar

door Mireille Werring
Status: Realisatie waarschijnlijk

In onderwijs krijgen wij na het sluiten van het loonjaar nog steeds mutaties (contracten) binnen die een startdatum hebben in het voorgaande schooljaar. 

Om die mutaties in te kunnen voeren moeten wij steeds het loonjaar omzetten naar voorgaand loonjaar.  De fiscale afwikkeling in het huidige loonjaar gaat wel goed.

Het verzoek is om het standaard (huidige) loonjaar te laten staan in HRM en wijzigingen te kunnen doorgeven met startdatum van vorig loonjaar zonder het loonjaar terug te zetten.

2 Opmerkingen
door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je wens.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je wens krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je wens al dan niet inplannen. We zullen je via deze wens op de hoogte houden.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Je idee heeft de status "realisatie waarschijnlijk" gekregen, daarmee is het op de Roadmap geplaatst onder nummer 5244 Dat het op de Roadmap staat betekent niet dat het verzoek altijd op korte termijn kan worden ingepland. Het aantal ideeen is vele malen groter dan we kunnen realiseren waardoor het best nog lang zou kunnen duren voordat uw idee ingepland kan gaan worden. Voor meer informatie over deze en andere statussen verwijzen we je graag naar de FAQ