Mijn Communities
Help
Petra Kranenburg
CHAMPION ***

Uit dienst overzicht

door Petra Kranenburg
Status: Realisatie waarschijnlijk

Bij Organisatie -> Overzichten -> Uit dient Zou het heel fijn zijn als je hier als organisatie velden zelf aan toe kan voegen of kan uitzetten.

 

Wij gebruiken dit overzicht veel voor interne verspreiding. Hiermee lopen wij steeds tegen de velden aan die AVG informatie bevatten. Zoals geboortedatum, BSN, Reden einde contract en Adres. Dit moeten wij er steeds uithalen.

 

Intern is er nu verzocht om het veld AGB bij ons hier aan toe te voegen, maar dit kan alleen als wij zelf een overzicht maken, maar zou heel fijn zijn als je dit in deze standaard zou kunnen.

3 Opmerkingen
Asha
CHAMPION ***
door Asha

Mijn inziens geldt dit voor alle standaard overzichten (in dienst, nu ziek enz.) waarbij het fijn zou zijn om velden aan of uit te kunnen zetten.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je idee.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je idee krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je idee al dan niet op de backlog opnemen. We zullen je via dit idee op de hoogte houden van de status.

Toelichting mbt de statussen vind je ook in FAQ

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Je idee heeft de status "realisatie waarschijnlijk" gekregen, daarmee is het op de Roadmap geplaatst onder nummer 5475

Dat het op de Roadmap staat betekent niet dat het verzoek altijd op korte termijn kan worden ingepland. Het aantal ideeen is vele malen groter dan we kunnen realiseren waardoor het best nog lang zou kunnen duren voordat uw idee ingepland kan gaan worden. Voor meer informatie over deze en andere statussen verwijzen we je graag naar de FAQ