Mijn Communities
Help
René van Dijk
CHAMPION ***

automatisch gegenereerde taak vanuit Easycruit moet mutatie nieuwe medew of overplaatsing starten

door René van Dijk
Status: Realisatie waarschijnlijk
onderscheid interne en externe kandidaten

Vanaf aanname moet de keuze gedefinieerd worden interne of externe kandidaat. Enerzijds moet de Easycruit koppeling met Visma.net HR bij een interne kandidaat de mutatie overplaatsing starten ipv van de mutatie nieuwe medewerker. Daarnaast moet in de Easycruit rapportage "werknemers"  de werknemer  de classificatie toegevoegd worden in de richting van intern/overplaatsing en extern/nieuwe medewerker.

 

momenteel is er geen onderscheid te maken terwijl dit 2 verschillende processen zijn en moet de automatische taak in Visma.net HR verwijderd worden en overplaatsing alsnog handmatig opgevoerd worden

5 Opmerkingen
René van Dijk
CHAMPION ***
door René van Dijk
René van Dijk
CHAMPION ***
door René van Dijk
door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je idee.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je idee krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je idee al dan niet op de backlog opnemen. We zullen je via dit idee op de hoogte houden van de status.

Toelichting mbt de statussen vind je ook in FAQ

René van Dijk
CHAMPION ***
door René van Dijk

We hebben 3 soorten nieuwe medewerkers.

 

  1. De nieuwe medewerker komt van buiten de organisatie en is niet eerder in dienst geweest. We kunnen dan de mutatie opstarten vanuit de taak die gegenereerd wordt (geïmporteerde nieuwe medewerker).
  2. De nieuwe medewerker is eerder in dienst geweest bij ASG, maar heeft geen actief dienstverband. Wij breken de taak nieuwe medewerker af en zetten handmatig een nieuw contract klaar zodat de medewerker geen nieuw ID krijgt in Visma.
  3. De Nieuwe medewerker is een interne kandidaat. Wij breken de taak nieuwe medewerker af. De directeur van de school waar de medewerker weg gaat moet een mutatie “wijzigen school” aanmaken.
door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Ondanks dat dit verzoek normaliter niet voldoende Kudo's heeft op op de backlog op te nemen willen we toch nagaan of we verbeteringen mbt de Koppeling met Easy cruite kunnen realiseren 

 

Dit verzoek is op de backlog opgenomen onder nummer 5699