Mijn Communities
Help
AKoelink
CONTRIBUTOR ***

Bij het adres een optie aanmaken of een adres/telefoonnummer geheim is of niet.

door AKoelink
Status: Afgewezen

Collega's vragen door het vele thuiswerken, vaker om een adres van een collega om een kaartje te sturen. Niet iedere collega stelt het op prijs dat zijn/haar adresgegevens of telefoonnummer aan een derde wordt gegeven. Zeker nu met AVG is het fijn als we bij het adres en telefoonnummers de optie hebben om aan te geven of dit adres wel/niet geheim is.

 

We hebben dit nu opgelost door een werknemernotitie aan te maken. Maar het is beter als we dit gewoon meteen bij de adres- en telefoongegevens kunnen aanvinken. Graag als dat mogelijk is hiervoor een optie maken.

2 Opmerkingen
door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je wens.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je wens krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je wens al dan niet inplannen. We zullen je via deze wens op de hoogte houden.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Afgewezen

Hartelijk dank voor uw wens, 

Gezien de hoeveelheid werk op de huidige Roadmap verwachten wij niet dat we dit de komende 2-3 jaar gaan realiseren, tevens heeft dit request geen andere kudo's ontvangen. Om geen verkeerde verwachtingen te wekken wijzen wij daarom de wens voor nu af.