Mijn Communities
Help
Anonymous
Niet van toepassing

Functie 'Manager opschakeling' koppelen aan andere rollen dan MGR-rol (SLSR-I-607)

door Anonymous (Bijgewerkt ‎21-03-2023 12:52 door Bastiaan Friederichs VISMA )
Status: In onderzoek

Onze organisatie maakt gebruik van de functie 'Manager opschakeling'. Dit kan alleen toegepast worden bij de MGR-rol. Graag zouden we een optie zien om ook andere rollen dan de MGR-rol te koppelen aan de functie 'Manager opschakeling'. Dit zodat deze andere rollen met minder rechten dan de MGR-rol (bv een eigen rol voor de secretaresses) wel dezelfde medewerkers zien als de medewerker gekoppeld aan de MGR-rol. 

3 Opmerkingen
Former Member
CHAMPION ***
door Former Member
Hartelijk dank voor je idee. Het toegekende nummer is: SLSR-I-607
door Bastiaan Friederichs
Status changed to: Status: In onderzoek
 
door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

De status van dit idee is geüpdatet naar ‘In onderzoek’ en er is een relevant label toegevoegd. Reden hiervoor is dat we in 2022 volop zijn begonnen met Youforce clean up ideeën. Voor Self Service hebben we meer dan 600 verschillende ideeën bekeken en beantwoord.

 

Via ‘Nieuws’ verstrekken we regelmatig informatie over de ontwikkelingen van Self Service, zoals in de laatste 4e Algemene update PD Self Service.

 

Om een weloverwogen antwoord te kunnen geven op dit idee combineren we dit met vergelijkbare ideeën met hetzelfde label. Voorbeelden van deze categorieën zijn:

  • Autorisatie en roltoewijzing
  • E-mail
  • Inzet formulier
  • Koppeling Personeelsdossier

 

We zullen de aankomende maanden gaan bepalen of we een dergelijke categorie kunnen toevoegen aan de roadmap voor Self Service. Zodra we dat hebben bepaald zullen we dit idee een definitieve status geven. Dit kan dus zowel ‘realisatie waarschijnlijk’ worden maar ook ‘afgewezen’.