Mijn Communities
Help
Angela Heins SWK
CHAMPION **

Handmatig documenten opslaan in dossier via workflow in eerdere stap dan laatste (SLSR-I-604)

door Angela Heins SWK (Bijgewerkt ‎21-03-2023 12:50 door Bastiaan Friederichs VISMA )
Status: In onderzoek

Wij hebben diverse workflows waarin managers en medewerkers documenten kunnen toevoegen.

Daar deze qua bewaar termijn niet allemaal in dezelfde map in het personeelsdossier kunnen, dien je nu in de laatste stap de documenten handmatig toe te wijzen aan een map.

Hierdoor dienen we PSA 2 keer in de workflow te zetten, 1 keer om ervoor te zorgen dat alles is ingevoerd voor de contracten die dienen te worden ondertekend door de directeur en de medewerker, en 1 keer aan het eind om de documenten goed te laten landen in het dossier.

We zouden daarom graag de mogelijkheid hebben om de documenten in een eerdere stap (activiteit/knop) al aan een bepaalde map in het dossier te koppelen, maar wel dat deze in de laatste stap (Activiteit/knop) echt naar het dossier doorgezet worden.

3 Opmerkingen
Former Member
CHAMPION ***
door Former Member
Hartelijk dank voor je idee. Het toegekende nummer is: SLSR-I-604
door Bastiaan Friederichs
Status changed to: Status: In onderzoek
 
door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

De status van dit idee is geüpdatet naar ‘In onderzoek’ en er is een relevant label toegevoegd. Reden hiervoor is dat we in 2022 volop zijn begonnen met Youforce clean up ideeën. Voor Self Service hebben we meer dan 600 verschillende ideeën bekeken en beantwoord.

 

Via ‘Nieuws’ verstrekken we regelmatig informatie over de ontwikkelingen van Self Service, zoals in de laatste 4e Algemene update PD Self Service.

 

Om een weloverwogen antwoord te kunnen geven op dit idee combineren we dit met vergelijkbare ideeën met hetzelfde label. Voorbeelden van deze categorieën zijn:

  • Autorisatie en roltoewijzing
  • E-mail
  • Inzet formulier
  • Koppeling Personeelsdossier

 

We zullen de aankomende maanden gaan bepalen of we een dergelijke categorie kunnen toevoegen aan de roadmap voor Self Service. Zodra we dat hebben bepaald zullen we dit idee een definitieve status geven. Dit kan dus zowel ‘realisatie waarschijnlijk’ worden maar ook ‘afgewezen’.