Mijn Communities
Help
Former Member
CHAMPION ***

Meerdere verschillende bijlagen in 1 workflow automatisch laten landen in PDOL (SLSR-I-262)

door Former Member (Bijgewerkt ‎30-12-2022 11:29 door Bastiaan Friederichs VISMA )
Status: In onderzoek

Het komt vaak voor dat medewerkers meerdere (verschillende) documenten als bijlagen uploaden in één workflow. Nu kan er alleen gekozen worden handmatige export naar PDOL omdat een automatische koppeling alleen aangezet kan worden indien alle bijlagen in de betreffende workflow dezelfde documentsoort zijn.

Het zou goed zijn wanneer in een workflow meerdere verschillende documentsoorten automatisch naar PDOL geëxporteerd kan worden.

3 Opmerkingen
Anonymous
Niet van toepassing
door Anonymous

Helemaal mee eens. Het zou in de toekomst mogelijk moeten zijn om bij het inrichten van een categorie meteen te kiezen onder welk documentsoort het document weggezet moet worden in PDOL.

Angelique
CONTRIBUTOR ***
door Angelique

Ja zeer gewenst

door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

De status van dit idee is geüpdatet naar ‘In onderzoek’ en er is een relevant label toegevoegd. Reden hiervoor is dat we in 2022 volop zijn begonnen met Youforce clean up ideeën. Voor Self Service hebben we meer dan 600 verschillende ideeën bekeken en beantwoord.

 

Via ‘Nieuws’ verstrekken we regelmatig informatie over de ontwikkelingen van Self Service, zoals in de laatste 4e Algemene update PD Self Service.

 

Om een weloverwogen antwoord te kunnen geven op dit idee combineren we dit met vergelijkbare ideeën met hetzelfde label. Voorbeelden van deze categorieën zijn:

  • Autorisatie en roltoewijzing
  • E-mail
  • Inzet formulier
  • Koppeling Personeelsdossier

 

We zullen de aankomende maanden gaan bepalen of we een dergelijke categorie kunnen toevoegen aan de roadmap voor Self Service. Zodra we dat hebben bepaald zullen we dit idee een definitieve status geven. Dit kan dus zowel ‘realisatie waarschijnlijk’ worden maar ook ‘afgewezen’.