Mijn Communities
Help
Anonymous
Niet van toepassing

Omschrijving document aanpassen voor opslaan in pd (SLSR-I-491)

door Anonymous (Bijgewerkt ‎03-03-2023 15:59 door Remco te Ronde VISMA )
Status: In onderzoek

Als een mdw. een document upload en deze in de workflow komt ter goedkeuring, dan zou het fijn zijn om de omschrijving van de bijlage te kunnen aanpassen voor je hem opslaat in de map Documentsoort, waardoor je niet naar het pd hoeft om de omschrijving te wijzigen.

Bijlagen toevoegen aan personeesldossier.jpg

1 Opmerking
door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

De status van dit idee is geüpdatet naar ‘In onderzoek’ en er is een relevant label toegevoegd. Reden hiervoor is dat we in 2022 volop zijn begonnen met Youforce clean up ideeën. Voor Self Service hebben we meer dan 600 verschillende ideeën bekeken en beantwoord.

 

Via ‘Nieuws’ verstrekken we regelmatig informatie over de ontwikkelingen van Self Service, zoals in de laatste 4e Algemene update PD Self Service.

 

Om een weloverwogen antwoord te kunnen geven op dit idee combineren we dit met vergelijkbare ideeën met hetzelfde label. Voorbeelden van deze categorieën zijn:

  • Autorisatie en roltoewijzing
  • E-mail
  • Inzet formulier
  • Koppeling Personeelsdossier

 

We zullen de aankomende maanden gaan bepalen of we een dergelijke categorie kunnen toevoegen aan de roadmap voor Self Service. Zodra we dat hebben bepaald zullen we dit idee een definitieve status geven. Dit kan dus zowel ‘realisatie waarschijnlijk’ worden maar ook ‘afgewezen’.