Mijn Communities
Help
Former Member
CHAMPION ***

Optimalisatie usermanagement: toekomstige managers toevoegen (SLSR-I-372)

door Former Member (Bijgewerkt ‎03-03-2023 14:21 door Remco te Ronde VISMA )
Status: In onderzoek

Onlangs zou tijdens mijn afwezigheid een nieuwe manager beginnen. Aangezien ik dit op tijd wist, heb ik deze manager in Beaufort op de organisatiestructuur (usermanagement) al doorgevoerd naar YF, HRSS en RVM met de datum in de toekomst.

In RVM wordt dit geaccepteerd. M.b.t. HRSS komt de manager helemaal niet meer door en moet dit achtereaf weer gecorrigeerd worden. Een nieuwe manager is dus afhankelijk van mijn werkdagen, t.b.v. het autoriseren t.b.v. HRSS. Dit vind ik nie wenselijk en zou ik graag anders willen zien.

 

Met vriendelijke groet,

 

Sandra van den Nieuwendijk

1 Opmerking
door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

De status van dit idee is geüpdatet naar ‘In onderzoek’ en er is een relevant label toegevoegd. Reden hiervoor is dat we in 2022 volop zijn begonnen met Youforce clean up ideeën. Voor Self Service hebben we meer dan 600 verschillende ideeën bekeken en beantwoord.

 

Via ‘Nieuws’ verstrekken we regelmatig informatie over de ontwikkelingen van Self Service, zoals in de laatste 4e Algemene update PD Self Service.

 

Om een weloverwogen antwoord te kunnen geven op dit idee combineren we dit met vergelijkbare ideeën met hetzelfde label. Voorbeelden van deze categorieën zijn:

  • Autorisatie en roltoewijzing
  • E-mail
  • Inzet formulier
  • Koppeling Personeelsdossier

 

We zullen de aankomende maanden gaan bepalen of we een dergelijke categorie kunnen toevoegen aan de roadmap voor Self Service. Zodra we dat hebben bepaald zullen we dit idee een definitieve status geven. Dit kan dus zowel ‘realisatie waarschijnlijk’ worden maar ook ‘afgewezen’.