Mijn Communities
Help
Former Member
CHAMPION ***

Weergave naam in Self Service (Public) (SLSR-I-394)

door Former Member (Bijgewerkt ‎03-03-2023 12:51 door Remco te Ronde VISMA )
Status: In onderzoek

De weergave in Self Service (gekoppeld aan Beaufort) laat alleen de achternaam zien inclusief voorletters. Bijvoorbeeld Jan de Jong wordt getoond als Jong, de, J in zowel de audit trail als bij de kolom medewerker (naam). Dit maakt het zoeken uitermate lastig en in een audit trail kan dit ook voor verwarring zorgen bij managers/medewerkers met dezelfde achternaam (tussenvoegsel) en voorletters. 

We zouden bij de kolom medewerkers (naam) graag extra de roepnaam en/of doopnaam getoond willen zien en bij de audit trail ook het persoonsnummer van de manager/medewerker. Dit moet ook door werken in de statistieken. 

2 Opmerkingen
Raymond_de_Rozario
ACTIVE CONTRIBUTOR **
door Raymond_de_Rozario

Ik werk in een provincie waar het aantal mensen met dezelfde achternaam plus voorletter heel veel voorkomt. Een voornaam is niet meer dan logisch. Het ontbreken van een personeelsnummer in welk overzicht dan ook, vind ik een tekortkoming. Het personeelsnummer is wat de medewerker uniek maakt.

door Christiaan Sluis
Status changed to: Status: In onderzoek

De status van dit idee is geüpdatet naar ‘In onderzoek’ en er is een relevant label toegevoegd. Reden hiervoor is dat we in 2022 volop zijn begonnen met Youforce clean up ideeën. Voor Self Service hebben we meer dan 600 verschillende ideeën bekeken en beantwoord.

 

Via ‘Nieuws’ verstrekken we regelmatig informatie over de ontwikkelingen van Self Service, zoals in de laatste 4e Algemene update PD Self Service.

 

Om een weloverwogen antwoord te kunnen geven op dit idee combineren we dit met vergelijkbare ideeën met hetzelfde label. Voorbeelden van deze categorieën zijn:

  • Autorisatie en roltoewijzing
  • E-mail
  • Inzet formulier
  • Koppeling Personeelsdossier

 

We zullen de aankomende maanden gaan bepalen of we een dergelijke categorie kunnen toevoegen aan de roadmap voor Self Service. Zodra we dat hebben bepaald zullen we dit idee een definitieve status geven. Dit kan dus zowel ‘realisatie waarschijnlijk’ worden maar ook ‘afgewezen’.