Mijn Communities
Help
bgorissen
CONTRIBUTOR ***

Rapportage aanpassen naar wens

door bgorissen
Status: Alternatief aanwezig

Wij willen graag rapportages draaien op vacatureniveau waarbij we kunnen zien welke organisatie specifieke e-mail templates (die wij nu gebruiken om de status van de kandidaat aan te geven) er spelen en zijn toegepast. Het zou fijn zijn als we zelf voor de rapportage kunnen aangeven welke gegevens we terug willen laten komen in de rapportage, dat is nu niet mogelijk. 
En kunnen wij ook een rapportage draaien op vacatureniveau (dus met de vacaturetitel) en met de extra screening/sollicitatie vragen (met de vraag hoe zij bij ons terecht zijn gekomen)? Want als we een rapportage draaien waarbij die vraag terug komt kunnen wij niet zien op welke vacatures dit was. We willen dus zelf de onderdelen kunnen kiezen die we terug willen zien in een rapportage. 

3 Opmerkingen
door Maurice Eppenga
Status changed to: Status: In onderzoek

@bgorissen, in het data-extract sollicitaties staan ook de zelfgemaakte statussen a.d.h.v. de organisatie specifieke e-mail templates.

 

Gaat het om een overzicht van alle vacatures of per vacature?

bgorissen
CONTRIBUTOR ***
door bgorissen

@Maurice Eppenga het gaat erom dat de titel van de vacature terug moet komen in de rapportage en we dan ook de organisatie specifieke template (dus onze zelf gekozen status die we gebruiken, bijvoorbeeld ´voicemail ingesproken´ of ´uitgenodigd voor gesprek´) kunnen zien in de rapportage en ook de extra screening vraag (hierbij vragen we hoe ze bij ons terecht zijn gekomen). We willen dan dus per vacature kunnen zien hoe ze bij ons terecht zijn gekomen

door Maurice Eppenga
Status changed to: Status: Alternatief aanwezig

@bgorissen, wellicht is het dan een idee om met een consultant naar maatwerk rapportages te kijken. Meerdere klanten combineren de data-extracten om tot hun eigen overzicht te komen.