avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Kjedefakturering

av Nina wahl fredriksen
Status: Stem - Vi vurderer!

Ønske om mulighet for kjedefakturering i Visma.net

10 Kommentarer
OleNoer
VISMA
av OleNoer
Status changed to: Status: Trenger mer informasjon

I versjon 6.11 som ble lansert Q2 i 2017 introduserte vi funksjonalitet for overordnet konto på kundekortet, med parametre for hvordan reskontrohåndtering skal styres i forhold til disse. 

 

Kan du event utdype hva du savner av funksjonalitet her?

Marte Hoff
PARTNER
av Marte Hoff

Hei,

 

Har et lite innspill, da jeg har testet litt rundt dette 🙂 Når overordnet konto som legges inn under fanen "faktureringsinnstillinger på kundekortet" , bør haken for fakturaadresse "samme som firma" forsvinne og kobling til hovedforbindelse sin fakturaadresse overstyre fakturaadressen til avdelingskontor/kjedekontor.

 

Anonymous
Ikke relevant
av Anonymous
Litt innspill her også Når man oppretter en kunde som har en «overordnet konto». Må følgende felt oppdateres ut i fra den overordnede kontoen: Fakturaadresse og medfølgende opplysninger, Prisgruppe, Betalingsbetingelser. I tillegg så må faktura gå til org. nummer hos overordnet konto. Slik det er nå så gå Autoinvoice til org. nummer hos den «underordnede kunden» Det er dette som må være hovedprinsippet når man kobler til Overordnet konto (hovedkontakt) da det er de som skal være fakturautsteder og følge opp betalingene .
Anonymous
Ikke relevant
av Anonymous
Org.nummer til hovedforbindelse må overføres på et eller annet vis slik at det er mulig å bruke funksjonaliteten til Autoinvoice for utsendelse av faktura. I dag er det org.nr til underliggende forbindelser som styrer utsendelse via autoinvoice.
Anonymous
Ikke relevant
av Anonymous
Ref: kommentar ovenfor så er det manglende funksjonalitet på overordnet konto.
Ben-Leroy
CONTRIBUTOR **
av Ben-Leroy

Savner også denne funksjonaliteten ved import av kunder. For at en overordnet adresse skal komme inn som faktureringsadresse ved import, må den aktuelle adressen settes som hovedadresse. Er ikke mulig å koble til en hovedforbindelse. 

Espen Tolfsen
CONTRIBUTOR *
av Espen Tolfsen

Uten funksjonen kjedefakturering, ser jeg ikke poenget med "Overordnet konto".

Vil bare støtte opp om kommentaren til Marte Hoff. Den dekker også våre ønsker:

 

Når overordnet konto som legges inn under fanen "faktureringsinnstillinger på kundekortet" , bør haken for fakturaadresse "samme som firma" forsvinne og kobling til hovedforbindelse sin fakturaadresse overstyre fakturaadressen til avdelingskontor/kjedekontor.

seriksen
CONTRIBUTOR ***
av seriksen

Er funksjonalitet og parameter for overordnet konto på kundekortet fjernet igjen? 
I DMO versjon har vi mulighet for å huke av 3 parameter: Konsolider saldo til hovedforbindelsen, Behandle åpne poster fra hovedforbindelsen og Del kredittpolitikk. 

Vi har ingen av disse valgene i live versjon. 

Klara Vatten
VISMA
av Klara Vatten
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!
 
Fcl
PARTNER
PARTNER
av Fcl

Det er fortsatt veldig ønskelig at denne blir vurdert 🙂