Minun alueeni
Apu

GDPR: Verkkolaskut.fi

20-02-2019 08:08
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 742 Näytöt

Käsittelemme henkilötietoja Maventa-palvelussa henkilötietojen käsittelijänä asiakasyritystemme toimiessa rekisterinpitäjänä.

Tietosuoja Maventa-palvelun sopimusehdoissa

Maventan sopimukseen on lisätty 1.5.2018 voimaan tulevat tietosuojaliite, jossa määritellään henkilötietojen käsittelyn periaatteet Maventa-palvelun osalta. Tietosuojaliite sekä varsinaiset sopimusehdot löytyvät sivuiltamme https://maventa.com/customer-agreement/.

Palvelun tuotantoon käytetyt alihankkijat

Visma Solutions Oy käyttää -palvelun tuottamiseen alihankkijoita. Kaikkien alihankkijoiden kanssa on solmittu tietojenkäsittelysopimus, joiden avulla varmistumme alihankkijoidemme tietosuojatasosta ja huolehdimme näin palvelumme käyttäjien tietosuojasta. Alla on ajantasainen lista Maventa-palvelun tuottamiseen käyttämistämme alihankkijoista.

Maventan alihankkijalistaus on päivitetty 25.4.2018.

Nimi Sijainti / maa Laillinen siirtotapa, jos alihankkija pääsee henkilötietoihin EU:n ulkopuolisesta maasta käsin Rooli Maventa-palvelun tuottamisessa
Amazon Web Services Inc. Luxemburg, palvelinkeskus sijaitsee Saksassa Ei tarpeen EU:n sisällä Palvelinkeskus- ja infrastruktuuripalvelut

Danske Bank Oyj

Suomi Ei tarpeen EU:n sisällä Verkkolaskujen välitys Suomen pankkiverkkoon

Go2UBL

Hollanti Ei tarpeen EU:n sisällä Skannauspalvelu Hollannissa ja Tanskassa

Kollektor A/S

Norja Ei tarpeen EU/ETA-alueen sisällä Skannauspalvelu Norjassa

Kollektor Oy

Suomi Ei tarpeen EU:n sisällä Skannauspalvelu Suomessa

Nets A/S

Norja Ei tarpeen EU/ETA-alueen sisällä Verkkolaskujen välitys Norjan pankkiverkkoon sekä tulostuspalveluihin

Postnord Strålfors Oy

Suomi Ei tarpeen EU:n sisällä Tulostuspalvelut
SendGrid Inc USA Privacy Shield, DPA-sopimus sisältäen EU:n mallisopimuslausekkeet Sähköpostipalvelut

 

Ohjeita tietosuojaongelmiin liittyen

Mikäli epäilet Maventa- palveluihin tai sen alihankkijaan liittyen jonkinlaista tietosuojaan tai tietoturvaan liittyvää ongelmaa, ole välittömästi yhteydessä Passelin asiakaspalveluun tai Visman Responsible Disclosure-ohjelman mukaisesti sähköpostitse osoitteeseen responsible-disclosure@visma.com. Lisätietoa Visman Responsible Disclosure-ohjelmasta löytyy osoitteesta https://www.visma.com/trust-centre/security/.

Osanottajat,

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!