peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Ikävä kyllä en enää lainkaan luota verkkolaskut.fi-palveluun

Olen käyttänyt verkkolaskut.fi-palvelua vuosia, mutta tämä uudistus on tuhonnut luottamukseni palveluun ja harkitsen vakavasti uutta palveluntarjoajaa.

 

Kun kaikkein kriittisimmässä asiassa eli asiakkaille lähetettävissä laskuissa on toistuvasti vakavia virheitä, verenpaine nousee.

 

Lähetin tänään tuhansien eurojen laskun uudelle asiakkaalle, mutta lopputuloksena oli muutaman sadan summa loppusummassa, koska ilmeisesti atk-systeemi sekoili taas. Tästä aiheutui kovasti vaivaa, säätöä ja haittaa.

Aiemmin kopioin laskuja toiselle asiakkaalle ja vaikka kaikki näytti hyvältä editoinnissa/laskun luonnissa, asiakas otti yhteyttä ihmetellen, että miksi laskujeni loppusumma on nolla euroa.

Palvelu toki näyttää hienolta ja nykyaikaiselta, mutta on julkaistu niin bugisena, että haluaisin tietää koodausfirman nimen, jotta voin välttää heitä kuin ruttoa omissa projekteissani.

Olisiko mahdollista palata jopa vanhaan toimivaan järjestelmään, kunnes vakavat virheet on pois palvelusta?

3VASTAUSTA3
Highlighted

Re: Ikävä kyllä en enää lainkaan luota verkkolaskut.fi-palveluun

Hei Sami!

 

Olen pahoillani sinulle aiheutuneesta harmista. Ongelmaa selvitetään ja se on työn alla.

 

Valitettavasti vanhaa ohjelmaa ei ole mahdollista palauttaa. Uudistetun palvelun taustalla on uudempaa tekniikkaa, joka mahdollistaa myös ohjelman kehityksen paremmin tulevaisuudessa. Teemme parhaamme, jotta uudistunut palvelu olisi entistäkin parempi. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Highlighted
CONTRIBUTOR *

Vastaus: Ikävä kyllä en enää lainkaan luota verkkolaskut.fi-palveluun

Samaa mieltä. Entinen versio oli täysin karvalakkimalli laskutusohjelmasta ja siitäkin puuttui muutamia toimintoja, mutta hyvin sen kanssa kuitenkin olen pärjännyt viimeiset 13 vuotta.
Tästä uudesta versiosta hävis ihan niitä perusjuttuja, eikä laskut edelleenkään täytä edes pakollisia laskuvaatimuksia! Täysin toimimattoman ohjelman hinta kyllä säilyi.

Todella monesta virheestä olen spostia laittanut ja kyllä - ne asetukset on ihan oikein, mutta siltikään ei esim maksuehto ja huomautuskulu näy laskuissa.
Naurettavinta on se, että vastaus tälläiseen lähettämääni viestiin on "kiitos kehitysehdotuksista" ?!?

Mitä ehdotuksia ne on, jos ilmoitan, ettei ihan perustoiminnot toimi?

Highlighted

Vastaus: Ikävä kyllä en enää lainkaan luota verkkolaskut.fi-palveluun

Hei!

 

Valitettavasti maksuehto ei tällä hetkellä näy laskutulosteella. Laskupohjaa tullaan parantamaan vielä, ja tämä on yksi ominaisuuksista. Huomautuskulut eivät myöskään näy, mutta viivästyskorko laskutulosteella on sen mukaan, miten se on asetuksissa merkitty.

 

Kaikki lain vaatimat tiedot laskulla on, mutta on totta, että moni asia on vielä tulossa. Teemme kuitenkin parhaamme, ja otamme asiakaspalautteen huomioon ohjelmaa kehittäessämme.

 

Mikäli jokin asia joka pitäisi laskulla näkyä, ei näy, olethan yhteydessä joko helpdesk@passeli.com tai 09 3154 2036, niin voimme katsoa tilannetta tarkemmin.