Mijn Communities
Help

MI Business - Vertraging verwerking mutaties

door Team Documentation

Update 13 januari 2022 - Op dit moment is de verwerking van gegevens binnen de Service Level Agreement (SLA). Deze status is zojuist bereikt. Afgelopen nacht, met het uitvoeren van de Datafeed, was dit nog niet het geval. Mocht je vandaag alsnog een bijgewerkte Datafeed willen ontvangen, dan kun je dit aanvragen via het Service Center. Wij zullen deze aanvraag met prioriteit afhandelen.

Update 12 januari 2022 - 08:00 uur - Afgelopen nacht is meer dan 50% weggewerkt van de achterstand. Neemt helaas niet weg dat er nog steeds een achterstand is. Dit houdt in dat de Datafeed vanmorgen geen gegevens kan leveren van 12.00 vorige dag. Het ziet er naar uit dat we dit peil ook niet vandaag gaan halen. Er zal daarom geen heraanlevering van de Datafeed plaatsvinden vandaag. Morgenochtend zal naar alle waarschijnlijkheid de gegevensverwerking en de datafeed binnen de SLA zijn.

Update 11 januari 2022 - 16:00 uur - De eerste batch met mutaties is succesvol verwerkt en de volgende batch draait inmiddels. Wij proberen met alle beschikbare middelen de achterstand weg te werken. Morgenochtend volgt een nieuwe update.

Update 11 januari 2022 - 11:45 uur - De oorzaak van de vertraging is gevonden. Hiervoor zullen we, naar verwachting, vanmorgen een aanpassing doen in de software. Daarna zullen we de verwerking herstarten.

11 januari 2022 - Op dit moment heeft de verwerking van mutaties uit HR Core Business naar het MI-domein te kampen met een groot aantal mutaties, waardoor de achterstand in het bijwerken is opgelopen. Deze bedraagt momenteel 20 uur. We zijn druk bezig deze achterstand niet verder op te laten lopen, en zullen daarna alles in het werk stellen om de achterstand zo spoedig mogelijk weer in te halen. We houden je op de hoogte van de voortgang.