Mijn Communities
Help

Telefonische bereikbaarheid Service Center - Paasweekend

door Roelof Dries (Bijgewerkt ‎07-04-2023 15:20 door Roelof Dries VISMA )

Update - Telefonische bereikbaarheid Service Center Visma YouServe

 

3 april 2023 - Bereikbaarheid op vrijdag 7 april en maandag 10 april 2023
In verband met een collectieve vrije dag en paasweekend is het Service Center van Visma YouServe op Goede vrijdag 7 april en maandag 10 april telefonisch niet bereikbaar voor onze klanten. Uiteraard kun je je vraag stellen via een ticket. In het geval van een calamiteit zal de calamiteitenlijn op vrijdag na 18:00 uur beschikbaar zijn.

 

Wij zijn op dinsdag 11 april 2023 weer telefonisch bereikbaar volgens onze reguliere openingstijden.


25 januari 2023
De afgelopen weken hebben we gekeken naar de bereikbaarheid van ons Service Center. De telefoonlijn voor onze Software-only klanten was robuust, maar ook wat omslachtig. Daarom hebben we het bandje gemakkelijker gemaakt en daarmee hopen we onze klanten sneller van dienst te kunnen zijn!

Sinds gisteren word je met het opgeven van je debiteurennummer gelijk doorverbonden naar 1 van onze Service Center collega’s. En onthoud: Vul je vraag aan met informatie in je ticket en dan helpen wij je graag verder!

28 december 2022
In 2023 hebben we collectieve vrije dagen binnen Visma YouServe waardoor het Service Center telefonisch niet bereikbaar zal zijn. Het betreft de volgende dagen:
- Maandag 2 januari 2023
- Vrijdag 7 april 2023
- Vrijdag 28 april 2023

22 december 2022
Op dit moment zorgt de verbinding tussen de telefoonlijn en het ticketsysteem ervoor dat het Service Center minder goed bereikbaar is. Om ervoor te zorgen dat we voortaan gemakkelijker bereikbaar zijn, zullen we onze telefoonlijn aanpassen.

Ondertussen willen wij onze klanten vragen om voor vragen aan het Service Center hun debiteurennummer bij de hand te houden en geen ticketnummer in te vullen. Kies voor optie 2 (calamiteiten) en ons team staat klaar om je te helpen.