Mijn Communities
Help

Welkom bij HR Self Service

door Christiaan Sluis (Bijgewerkt ‎27-03-2023 09:29 door Christiaan Sluis VISMA )

Welkom op de community van HR Self Service en wat fijn dat je ons hebt weten te vinden! In dit artikel helpen we jou op weg in deze community, zodat je alle informatie snel kunt vinden.

HR Self Service, soms afgekort tot HRSS, is dé centrale module voor je digitale HR mutaties. De kracht zit in de flexibiliteit die je hebt om jouw inrichting perfect aan te laten sluiten aan jouw organisatie en processen.

 

Zo kan je in HR Self Service per proces de juiste autorisatiestromen inrichten en alle data aanpassen die je nodig hebt voor je proces. Enkele mooie voorbeelden van data bij de bron laten vullen:

  • Contractwijziging: De manager kan deze zelf starten en ter controle naar een HR adviseur  sturen, waarbij na akkoord de personeelsadministratie een bevestigingsbrief of aanvulling op de arbeidsovereenkomst op maat opstelt. Terwijl dit naar het digitale dossier wegschrijft keurt  de salarisadministratie de mutatie goed voor de payroll en wordt dit naar HR Core weggeschreven.
  • Een overplaatsing waar de latende manager deze opstart en de ontvangende manager eventuele andere wijzigingen (bijv. uren, functie, salaris) aanvult voordat deze de keten in gaa?
  • Een indienstproces waarin je als HR administratie alleen contractgegevens invult en vervolgens de medewerker zelf de eigen gegevens laat invullen en bijlagen zoals ID-bewijs laat uploaden.
  • Medewerkers kunnen zelf hun data inzien en hun contact-, bank- of adresgegevens wijzigen.

 

Wegens de enorme flexibiliteit en mogelijkheden van het systeem is er geen beginnen aan om alle mogelijkheden te benoemen. Wij bieden ook trainingen aan om alle mogelijkheden tot in detail te kunnen behandelen. Voor de komende tijd zullen wij wat verborgen pareltjes toevoegen aan onze Kennisbank. Zo ook Workflow start workflow.

 

Wat kun je op in deze community vinden?

Nieuws

Significante verbeteringen in functionaliteit, documentatie, en andere noemenswaardige ontwikkelingen zullen wij onder de aandacht brengen middels een nieuws artikel.

 

Kennisbank

Meer weten over de werking en mogelijkheden van de HR Self Service? We werken de komende tijd aan het uitlichten van bepaalde waardevolle functionaliteiten.

 

Forum

Heb je een vraag of een uitdaging met het gebruik van HR Self Service? Wil je advies of even van gedachten wisselen met andere gebruikers? Dan is het forum daarvoor een ideaal platform om eens lekker van je af te schrijven.

 

Ideeën

Heb je een goed idee of een concrete wens voor HR Self Service? Laat het ons weten op de Ideeën pagina

 

Verstoringen 

Uiteraard streven we er naar om de hoogste kwaliteit te leveren, maar waar gehakt wordt vallen er spaanders. Als dat gebeurt dan kun je hier alle informatie vinden die je nodig hebt.

5 Opmerkingen