Mine produkter
Hjælp

Seneste nyt om arbejdstidsregistrering i My Visma og Visma HR

af CharlotteS (Opdateret ‎20-06-2024 20:15 af CharlotteS VISMA )

Opdateret den 20/6 2024 med nye demo-videoer inkl. voice over

Siden starten af maj har vi løbende tilføjet nye funktioner i My Visma og Visma HR, som alle er med til at muliggøre arbejdstidsregistrering i systemerne. Snart kan vi lancere menupunktet “
Arbejdstid” og slå en fin sløjfe på rækken af de nye funktioner. Menupunktet gør det muligt for medarbejdere at bekræfte deres arbejdstid og tilføje afvigelser fra deres normtid i systemerne. 

 

Hvornår kan jeg arbejdstidsregistrere i My Visma og Visma HR?

Vi ved, at mange venter spændt på den nye funktion til arbejdstidsregistrering. Funktionen er allerede bygget, og vi arbejder på finpudsning, før vi kan lancere. I øjeblikket tester og finjusterer vi funktionen i samarbejde med testkunder. Testfasen er essentiel for at sikre den bedst mulige oplevelse, når I tager funktionen i brug. 

 

Når testperioden er afsluttet, og eventuelle justeringer er foretaget, bliver arbejdstidsregistrering i My Visma og Visma HR lanceret i uge 26 - både i app og browser. Derefter vil menupunktet “Arbejdstid” være tilgængeligt og brugbart for administratorer, ledere og medarbejdere.

 

Funktionerne er gratis at tage i brug, hvis I allerede benytter Self Service i dag. Gør I ikke det, kan I bestille servicen her.

 

Se hvordan, du arbejdstidsregistrerer

For at give dig en fornemmelse af, hvordan medarbejdere registrerer arbejdstid i My Visma og Visma HR, allerede inden vi lancerer, har vi udarbejdet nedenstående videoer. Inden længe vil en vejledning, som du kan dele med medarbejderne, også blive tilgængelig. 

 

 

Forberedelse: Tjekliste og vejledning

Før din virksomhed kan tage funktionen “Arbejdstid” i brug, kræver det, at I forbereder jer. Har I endnu ikke forberedt jer, anbefaler vi, at I gør det hurtigst muligt. I skal have styr på følgende to punkter:

 

 1. Systemopsætning:
  I skal foretage nogle systemopsætninger, så funktionen er tilpasset jeres medarbejdere og jeres regler:
  - Opret fraværskalendere og arbejdsplaner. 
  - Definér hvile/-arbejdstid via fraværskoder og variable løndele. 
  - Markér, i My Visma eller Visma HR, de medarbejdere som er selvtilrettelæggere, er undtaget af 48-timersreglen eller er undtaget for arbejdsplanen. 

  Følg vejledningen her >

 2. Arbejdspolitik om tidsregistrering:
  Vi anbefaler, at I som arbejdsgiver udarbejder en arbejdspolitik om tidsregistrering og deler den med jeres medarbejdere. Arbejdspolitikken kan f.eks. indeholde specifikationer om hvordan, hvornår og hvor ofte jeres medarbejdere skal registrere deres arbejdstid - og ikke mindst hvad sanktionerne er, hvis medarbejderne ikke overholder retningslinjerne. Vi har udarbejdet en tjekliste, som din virksomhed kan tage udgangspunkt i. 

 

Webinar med live demonstration den 2. juli

Tilmeld dig webinaret den 2. juli, og få en live demonstration af de nye funktioner til at registrere arbejdstid i My Visma og Visma HR. Vi viser dig, hvordan du tilpasser systemet, så din virksomhed kan tage funktionen "Arbejdstid" i brug, og hvordan medarbejdere registrerer i systemerne. 

 

Tilmeld webinar >

4 Kommentarer
MalenMosegaard
CONTRIBUTOR **
af MalenMosegaard

Kan det passe at videoerne er uden lyd?

af Anja Bogaerdt

Hej Malen

 

Ja videoerne er uden lyd. Efter webinaret der afholdes den 2. juli vil der ligge en videoptagelse af webinaret med lyd.

På webinaret viser vi hvordan man registrerer i både web og app.

 

God dag 🙂

Anja Bogaerdt

CharlotteS
VISMA
af CharlotteS

Hej @MalenMosegaard 

Vi har opdateret videoerne, så der nu er lyd på med en voice over 😊

/Charlotte

Helle Toft
CONTRIBUTOR ***
af Helle Toft

Hej Visma

Kommer videoer og andet materiale også på engelsk?

/Helle 

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.