Mine produkter
Hjælp

Vil du være mere tryg i dit arbejde?

af Kursusadministrationen

Hos Visma ved vi godt hvor vigtigt det er at man føler sig tryg i sit arbejde, og det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med. Uanset om du er helt ny i Visma Løn eller om du er en erfaren lønbogholder, vil vi gerne hjælpe dig med at blive bedre og mere tryg i dit arbejde.

På vores kurser lærer du hvordan du optimerer din arbejdsgang i Visma Løn. Alle vores kurser kan du fuldføre på en enkel dag, og spørg du os, så er tiden rigtig godt givet ud.

 

Læs mere om det her:

  • Visma Løn 1 - Til dig, som er helt ny i Visma Løn. Kurset er praktisk orienteret, og der lægges vægt på at få afprøvet almindelige hændelser i forbindelse med lønkørsler og oprettelse, fratrædelse og genansættelse af medarbejdere. Kurset veksler mellem teori og praktiske øvelser.
  • Visma Løn 2 - Til dig, der allerede har deltaget på vores Visma Løn 1 kursus, men som kunne tænke sig lidt dybere viden om vores lønsystem. Det kan også være du allerede er kendt med Visma Løn, og blot trænger til en opfriskning af lønsystemets muligheder og funktioner.
  • Visma Løn Bogføring - Til dig, som gerne vil blive tryg i bogføringsopgaven i Visma Løn. Du bliver undervist af en Løn og HR konsulent med stor erfaring i Visma Løn og bogføring af løn, som gennemgår de system muligheder, der findes i lønsystemet. Konsulenten vil også komme med gode fif til at effektivisere og optimere din bogføringsproces.

 

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte kursusadministrationen på mail: kursus.enterprise@visma.com.

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.