avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

WebFaktura flyttes til ny plattform

av Visma - Inaktiv bruker
Fredag 31. mars flyttes WebFaktura over på ny plattform. Tjenesten vil da være nede fra og med kl 18:00 fredag kveld til maksimum søndag 2. april kl 24:00.

Hva er nytt med den nye plattformen?

Alt og ingenting  🙂

Brukerne skal ikke merke noen særlige endringer. Alt ser ut og fungerer som tidligere. Samtidig er alle dataene flyttet over i ny database og hele løsningen er skrevet om på nytt. Den nye plattformen vil være bedre egnet til å gjøre endringer og til å komme med ny funksjonalitet. Vi ser frem til å videreutvikle produktet til beste for brukerne i tiden fremover.

Som byrå trenger dere heller ikke å gjøre noen endringer. Den gamle sync-applikasjonen vil automatisk fungere mot den nye plattformen.

Den nye plattformen har vært godt testet av Visma og mange kunder har allerede brukt løsningen som piloter i noen uker. Skulle dere likevel finne noe som ikke fungerer slik det skal, så vennligst gi oss beskjed.

Endringer i ny versjon

  • Alle kan nå logge seg inn via denne URL’en: webfaktura.visma.net
  • Faktura sendt «postal» (Visma skriver ut og sender fakturaen i posten per papir) utgår. Hvis du ønsker å sende fakturaen per papir, så må du nå aktivere «Send alle fakturaene med Visma AutoInvoice». Papirfaktura vil tilbys dere fra AutoInvoice til en lavere kostnad enn tidligere direkte fra WebFakura.
  • For byråbrukeren: Ny overføringslogg. Under «Mitt firma» | Byrå | Overføringslogg Kan du nå se hvilke fakturaer som hver overføringsbunt inneholder. Du kan også sortere og filtrerer kolonnene.
5 Kommentarer
av Anne Christine Bråthe-Storeide
Hei! Takk for informajson! På Update nevnte dere at det ville komme purre mulighet i webfaktura. Har dere noe tidsperspektiv på det?
av Fredrik Johannessen
Hei! Vi får feil tall på "utestående" og "utestående forfalt" under fakturaarkiv. Det som står på utestående er det samme som omsetning, selv om de fleste fakturaene er betalt. Det var riktig på fredag ettermiddag. Kan dere sjekke det?
PARTNER
av IdarAspmodal
Vi får ikke logget inn i det hele tatt!
Anonymous
Ikke relevant
av Anonymous
Hvordan ønsker dere at vi informerer om feil og mangler? Er det noe support-mail eller nummer for dette? Eller skal vi forholde oss til vår Visma forhandler?
av Svein Holanger
Hei Se mer informasjon her: https://community.visma.com/no/software/produkter/Tilleggsprodukter/Visma-Webfaktura/Artikler/Ustabilitet-i-WebFaktura1/ https://community.visma.com/no/software/produkter/Tilleggsprodukter/Visma-Webfaktura/Artikler/Kjente-feil-pa-ny-plattform/ Vi leser Community, ellers så kan dere melde i fra til vårt Kundesenter, kundesenteret@visma.no. Hvis dere ønsker tilbakemeldinger/oppfølging er det best å melde det via vanlige supportkanaler.