avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Uppgiftsöversikt i version 13 av Visma Business

av Oliver O´Kane

Vi introducerade till version 12.10 av Visma Business den nya funktionen “uppgiftsöversikt”, vilket enkelt förklarat är en “Att göra lista” i Visma Business. Med denna funktion finns möjlighet att själv definiera vilka uppgifter man vill ha i sin “att göra lista”.

I ett tidigare inlägg finns en video där vi går igenom vad det är och hur det fungerar, klicka här för att komma dit.  

 

Till version 13.00 har vi uppdaterat uppgiftsöversikten med följande funktioner:

 

Möjlighet att visa rader med “0” resultat.

I fönstret för inställningar av uppgiftsöversikt kan man nu välja att visa en rad i trots att  resultatet är 0. Tidigare visades endast raden om det var 1 eller mer.

 

Skapa flera listor med olika rubriker

Via sökpanelen i Visma Business kan du nu göra urval i din uppgiftsöversikt genom att filtrera på antingen “uppgift nr” eller “företags.nr” för att skapa olika typer av listor på din startsida (Se bild nedan för exempel).

 

Hög prioritet

Under “Alternativ” i uppgiftsinställningar finns en ny inställning, “Hög prioritet”. Markerar man detta i inställningar kommer uppgiften att visas med orange text för att göra den extra tydlig i din uppgiftslista. Se exempel nedan.

 

Document Center och uppgiftsöversikt

I fönstret för inställningar av uppgiftsöversikt finns en kolumn för “Extern källa”. Detta alternativ används om man vill se nya dokument, avvisade dokument, eller dokument som är färdiga i flödet i Document Center på sin uppgiftsöversikt i Visma Business.

task overview example from v 13.png

 

Dela gärna med dig i kommentarsfältet nedan med en bild eller text på vad just ni använt uppgiftsöversikten till eller hur ni valt att designa den!

1 Kommentar
Wester
CONTRIBUTOR ***
av Wester

Hur ställer man in så att även rader där resultatet blir 0 visas?