avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Mina områden

Logga in

Logga in eller skapa en ny användare för att automatiskt få relevanta områden tillagda till dina områden.

Visma DCE Mobile ingår i din DCE licens

(updated by Charlotte Mårtensson VISMA ‎17-04-2018 16:04 )

Har du en telefon som kan surfa på internet så har du möjlighet att hantera dina fakturor med den. Visma DCE Mobile är ingen app som du laddar ner eller måste uppdatera, det räcker att din telefon kan komma åt internet. 
Du får en länk till Visma DCE  och du loggar i som vanligt i systemet. via din telefon.  DCE Mobile är designat för mobila enheter och har en enkel layout. Här kan du sakgranska och attestera dina färdig konterade fakturor med några enkla klick.
DCE Mobile är designat för mobila enheter för både smartphone och plattor.
Du kan se aktuella fakturor i din inkorg som ligger i sakgranskning eller attest. Man kan enkelt sakgranska och attestera. Vill man se kontering och kika på fakturabilden klickar man vidare på vald faktura.DCE Mobile.PNG

 Denna funktion ingår i DCE , ingen tilläggslicens. Det som behövs är att göra en installation på er server. Kräver DCE 10.00 om du både vill sakgranska och attestera.  Vi har förbättrat läsfunktionen på konto och koddelar då vi även visar beskrivningen på dessa. Denna funktion kom i december 2017 till versionen DCE 10.10. Vill du veta mer kontakta din Visma konsult. 

Klicka här för att se en kort video på hur det fungerar.