avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

A-Melding - Godkjent tilbakemelding

av Anne Haagensen
Altinn melder om manglende godkjente tilbakemeldinger...

Skatteetaten/A-ordningen melder at de fremdeles har utestående feil i A-meldingen, d.v.s. at feil i tilbakemeldinger ikke blir rettet opp.

Rapporteringsjobben er ikke ferdig før du har kontrollert tilbakemeldingen og rettet eventuelle feil. Tilbakemeldingen skal ha status "Godkjent".

Du bør- Lese tilbakemeldingen nøye hver gang du rapporterer inn opplysninger. Tilbakemeldingen åpnes på høyre side i skjermbildet for A-meldingen etter at den er hentet fra Altinn.- Rette opp eventuelle feil som er listet opp i tilbakemeldingen.- Sjekke at betalingsinformasjonen er korrekt- Sjekk at ny tilbakemelding blir godkjent.

Tilbakemeldingen for A-meldingen er ikke det samme som kvitteringen du får fra Altinn. I tilbakemeldingen står det om A-meldingen inneholder feil.  Kvitteringen fra Altinn er bare en bekreftelse på at du har sendt inn A-meldingen.

3 Kommentarer
Lucinda Bjørnset Reksten1
CONTRIBUTOR ***
av Lucinda Bjørnset Reksten1
Hei. Det er eit problem att når man sender korreksjonsoppgåve pr i dag f.eks for januar 2015 og da har arbeidstakere som har fleire start og slutt datoer i løpet av 2015. Desse ender da opp med åpent arbeidsforhold ser det ut til. Kva gjer man med desse?
av Anne Haagensen
Hei! Dette jobber utviklingsavdelingen med å finne en god løsning på akkurat nå. Kommer tilbake med et svar når jeg vet mer rundt dette.
Karin Smith Andersen
CONTRIBUTOR *
av Karin Smith Andersen
Hei! Hva gjør jeg med en person som er utplassert fra NAV. Skal ikke ha lønn i fra oss, men skal jo utfaktureres? Hvoran legges vedkommende inn i systemet for at det ikke skal bli noe feil?