peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted

Käyttäjien lisensoitu moduulikohtainen määrä on ylitetty

Yritettäessä käynnistää Visma Business, tulee herja “Käyttäjien lisensoitu moduulikohtainen määrä on ylitetty.” Mistä tämä johtuu? Nyt kukaan käyttäjä ei pääse kirjautumaan järjestelmään.

1VASTAUS1
Highlighted

Vastaus: Käyttäjien lisensoitu moduulikohtainen määrä on ylitetty

(updated by Tuula Lampinen VISMA ‎18-01-2018 11:28 )

Kyseinen virheilmoitus tarkoittaa, että Visma Businessin käyttäjätiedoissa on määritelty useammalle käyttäjälle oikeus johonkin moduuliin, kuin mille on lisenssiä.

Pääkäyttäjän tulee käydä Ohjaustiedot | Käyttäjät/Oikeudet | Käyttäjä -ruudulla tarkistamassa herjassa mainitun moduulin osalta käyttäjien oikeudet. Usein on kyse siitä, että on perustettu uusi käyttäjä ja hänelle on lisätty oikeuksia. Lisenssi ei kuitenkaan ole niin monelle nimetylle käyttäjälle. Tällöin kannattaa tarkistaa, onko oikeuksia määritelty jollekin sellaiselle henkilölle, joka ei esim. ole enää yrityksen palveluksessa eikä näitä silloin enää tarvitse.

Muutos tehdään ko. käyttäjän kohdalla Moduulit -kentässä:

 bb.JPG

Muista tallentaa muutokset.

Mikäli Visma Businessista ei löydy yhtään sellaista käyttäjää, joka ei ko. käyttöoikeutta tarvitsisi, tulee muutos tehdä lisenssiin. Tällöin tulee olla yhteydessä omaan vastuumyyjään.