Minun alueeni
Apu
Anonymous
Entinen jäsen

Käyttäjien lisensoitu moduulikohtainen määrä on ylitetty

tekijä Anonymous

Yritettäessä käynnistää Visma Business, tulee herja “Käyttäjien lisensoitu moduulikohtainen määrä on ylitetty.” Mistä tämä johtuu? Nyt kukaan käyttäjä ei pääse kirjautumaan järjestelmään.

1 VASTAUS1
Accepted solution
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous (Päivitetty ‎18-01-2018 11:28 ( )

Kyseinen virheilmoitus tarkoittaa, että Visma Businessin käyttäjätiedoissa on määritelty useammalle käyttäjälle oikeus johonkin moduuliin, kuin mille on lisenssiä.

Pääkäyttäjän tulee käydä Ohjaustiedot | Käyttäjät/Oikeudet | Käyttäjä -ruudulla tarkistamassa herjassa mainitun moduulin osalta käyttäjien oikeudet. Usein on kyse siitä, että on perustettu uusi käyttäjä ja hänelle on lisätty oikeuksia. Lisenssi ei kuitenkaan ole niin monelle nimetylle käyttäjälle. Tällöin kannattaa tarkistaa, onko oikeuksia määritelty jollekin sellaiselle henkilölle, joka ei esim. ole enää yrityksen palveluksessa eikä näitä silloin enää tarvitse.

Muutos tehdään ko. käyttäjän kohdalla Moduulit -kentässä:

 bb.JPG

Muista tallentaa muutokset.

Mikäli Visma Businessista ei löydy yhtään sellaista käyttäjää, joka ei ko. käyttöoikeutta tarvitsisi, tulee muutos tehdä lisenssiin. Tällöin tulee olla yhteydessä omaan vastuumyyjään.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.