peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Mikä on AutoInvoice?

tekijä Tuula Lampinen (Päivitetty ‎11-04-2018 14:26 tekijä Tuula Lampinen VISMA )

Mikä on AutoInvoice?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Tuula Lampinen
VISMA

tekijä Tuula Lampinen

Visma.net AutoInvoice on verkkolaskupalvelu, joka voidaan avata suoraan Visma Business –ohjelmiston AutoInvoice-palvelu-toiminnon kautta. Visma.net AutoInvoice -verkkolaskupalvelun operaattorina toimii Visman omistama Maventa verkkolaskuoperaattori.

Lähettäminen

Verkkolaskujen lähettäminen Visma Business -ohjelmistosta toimii Visma AutoInvoicea käytettäessä muutoin samalla tavalla kuin Pankkiyhteyden kautta, mutta AutoInvoice-palvelua käytettäessä laskut kulkevat Viestijonon kautta. Laskujen välitystapana käytetään välitystapaa, jonka tyyppi on AutoInvoice. 

 

Jos laskun vastaanottaja ei voi ottaa vastaan verkkolaskuja, voi laskut silti lähettää Visma.net AutoInvoice -verkkolaskupalveluun, sillä verkkolaskutietojen puuttuessa palvelu tulostaa laskun paperille ja postittaa sen vastaanottajalle, mikäli tulostuspalvelu on tilillä aktivoitu. 

 

AutoInvoice-palvelussa on myös verkkolaskutuksen ja tulostuspalvelun välillä mahdollisuus lähettää laskut vastaanottajalle sähköpostilla, mikäli tämä lähetystapa on AutoInvoice-tilillä aktivoitu.

 

Myös muita asiakkaille lähteviä tulosteita kuten esimerkiksi palkkalaskelmia ja kirjeitä voi lähettää AutoInvoice-palvelun tulostettavaksi ja postitettavaksi. 

Vastaanottaminen

Visma AutoInvoice -palvelun kautta saadaan myös vastaanotettua sekä verkkolaskut että skannatut laskut Visma Document Center -ohjelmistoon. Verkkolaskun mukana voi ottaa vastaan myös toimittajan lähettämän laskun alkuperäinen kuva. Jos toimittaja ei pysty lähettämään verkkolaskuja, muodostaa skannauspalvelu verkkolaskun toimittajan lähettämästä laskusta skannaamalla laskun kuvan ja poimimalla laskun tiedot. Skannauspalvelun tilaamalla voi siten ottaa vastaan kaikki laskut verkkolaskuina Visma.net AutoInvoice -verkkolaskupalvelusta.