Minun alueeni
Apu
Olli Hietala
VISMA

Autoinvoice laskuaineistojen tallentaminen massana

tekijä Olli Hietala

Verkkolaskuaineistot ja niiden kuvat halutaan tallentaa omalle koneelle arkistoitavaksi tai niitä tarvitaan toisen ohjelmiston käytettäväksi.


Miten laskuaineistot saa helpoiten Autoinvoice palvelusta ladattua tiedostoina omalle koneelle?

3 VASTAUSTA3
Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala (Päivitetty ‎27-10-2022 14:33 tekijä Olli Hietala VISMA )

Verkkolaskuaineistot saa ladattua kirjautumalla autoinvoice.visma.com sivustolle ja menemällä siellä Asetukset > Työkalut > Vie laskuja -näkymään jossa voit rajata haluamasi aikavälin tapahtumat ja sen jälkeen voit ladata ne omalle koneellesi haluamassasi muodossa.

 

Screenshot_500.png

Jos halutaan vain yksittäinen laskuaineisto niin se löytyy myös Nova Laskutuksesta sekä Ostoreskontrasta avautuvasta Autoinvoice- näkymästä. 

 

Huom! Visma Sovelluspalvelu ja Novavoimala -ympäristöissä yksittäiset tiedostot kannattaa ladata autoinvoice.visma.com sivuston kautta ylläolevan ohjeen mukaisesti.

 

OlliHietala_0-1663309721008.png

 

JessicaH
CONTRIBUTOR *

tekijä JessicaH

Kokeilin tuolla ohjeella, sinänsä huono, että kun valitsee sen täpän "Valitse kaikki" niin se kuitenkin valitsee vain sen näkyvillä olevan sivun, ja jos haluaisin tallentaa vaikka kuukauden kaikki lähetetyt verkkolaskut, minun tulisi käydä ne läpi sivuttain. Lisäksi kun valitsee kaikki, niin ohjelma laittaa täpän myös kohtaan "Saapuneet laskut" jollain saapuneet ja lähetetyt tulee sekaisin.

Minulla oli vain ajatuksena ottaa itselleni varmuuskopio niin että lasku ja laskun liitteet olisivat ja pysyisivät yhdessä ja helposti löydettävissä. Onko verkkolaskujen arkistointiin muuta menetelmää jossa liitteet pysyisivät mukana?

Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala (Päivitetty ‎09-10-2023 10:53 tekijä Heidi Mäkisyrjä VISMA )

Hei @JessicaH,

 

Jos teillä on tarve arkistointiratkaisulle niin siihen löytyy Novassa oma Elektroninen arkistointi (WEF) sovellus jonka avulla voi tallentaa Nova ohjelmien tositteet liitteineen. Tarjouspyynnön sovelluksesta ja sen käyttöönotosta saat myynnistämme myynti.vam@visma.com

 

Autoinvoice sivustoa ei ole tarkoitettu arkistointiratkaisuksi vaan yleensä tätä varten on eri ohjelmissa omat ohjelmansa jotka hoitavat tietojen arkistoinnin. 

 

Välitin palautteesi Autoinvoice sivuston kehittäjille.

 

-Olli, Visma Sovellustuki

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.