Minun alueeni
Apu
Fihlman
CONTRIBUTOR **

Laskun kierrätys

tekijä Fihlman

Hei, miksi laskun kierrätys ei näy Novan ostoreskontrassa. Aikaisemmin se on siellä näkynyt. Alkuvuonna tämä tuli vastaan kun tilintarkastajan olisi pitänyt päästä katsomaan niitä ja nyt kun kohta taas vuosi vaihtuu, niin taas on sama ongelma edessä...

5 VASTAUSTA5
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei @Fihlman ,

Kannattaa myös tarkistaa seuraavat jutut:

  • Novan henkilörekisterissä on määritettynä käyttäjätunnus-kentässä Novan henkilönumero (henkilönumeroa käytetään sellaisilla käyttäjillä joilla ei ole tarvetta päästä DC:hen mutta halutaan esim. hyväksyä laskuja Approvalissa tai vain tarkastella niitä DC näkymän kautta Novasta.
  • Novan henkilörekisterissä Muokkaa > Henkilöroolit -näkymässä pitää olla annettuna rooli 3.Ostolaskun hyväksyjä.
  • DC:n Työkalut > Käyttöoikeudet- näkymässä on käyttäjällä vähintään rooli 'hyväksyjä'
  • Jos on paikallinen ympäristö niin Markon mainitsema DC Client asennus pitää olla tehtynä koneella jota tilintarkastaja käyttää (Jos olette Visma Sovelluspalvelussa niin silloin tätä ei tarvitse teidän tehdä vaan se on hoidettu Visman toimesta)

Tässä kirjoituksessa vielä tarkemmat ohjeet uuden käyttäjän lisäämisestä DC:hen.

Toivottavasti ohjeista on apua! 🙂 


-Olli, Visma Sovelluspalvelu

Fihlman
CONTRIBUTOR **

tekijä Fihlman

Hei, nuo kaikki roolit ovat kunnossa, mutta siltikään ei näy. Siis minulla itsellänikään ei näy...

Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei @Fihlman ,

Yleensä tuossa tilanteessa on syynä esim. väärä käyttäjätunnus Novan henkilörekisterissä. Jos DC toimii samalla koneella niin kyllä noita rooleja nyt epäilen syyksi.

Jos ongelma ei selvinnyt niin avaa meille tiketti sovellustuki@visma.com osoitteeseen ja laita mukaan kuvat henkilörekisteristä ohjeessa kuvatuista näkymistä ja samoin myös DC:n puolelta käyttöoikeudet näkymästä. Laita lisäksi myös kuva tilanteesta kun yrität avata DC kuvaketta niin näemme mitä siinä tapahtuu.

-Olli, Visma Sovellustuki

Fihlman
CONTRIBUTOR **

tekijä Fihlman

Kyllä,  Document Centerissä kierrätys näkyy normaalisti.

Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

tekijä Marko Koivuniemi

Tämä vain arvailua mutta kun kyseisellä koneella on varmaan DC Client-asennettuna (koska muutenhan lasku ei näkyisi ollenkaan)  niin näkyykö kierrätyksen tila siellä normaalisti? Tämä voisi auttaa rajaamaan vikaa. (Toki en tiedä kuinka nämä toimivat Sovelluspalvelussa jos olette sen asiakas.) 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.