peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu

Perinnässä- tilan palauttaminen Visma Nova Laskutus- ohjelmassa

Lasku on mennyt vahingossa ‘Perinnässä’ tilaan vaikka maksukehoituksia pitäisi vielä saada lähetettyä. Miten tämän saa korjattua?

2VASTAUSTA2
Highlighted

Re: Perinnässä- tilan palauttaminen Visma Nova Laskutus- ohjelmassa

Perinnässä- tilan saa laskusta pois ainoastaan tekemällä laskulle suorituksen väliaikaisesti.

Tee näin jos haluat laskun takaisin Valmis- tilaan ja muodostaa siitä joko uusia maksukehotuksia tai uuden perintäilmoituksen:

1. Hae kyseinen lasku ruutuun ja valitse Tiedosto -> Suoritus -> Manuaali- ja ulkomaansuoritukset -> Hae suoritettava lasku ja paina OK niin lasku kirjautuu kokonaan suoritetuksi.

2. Poista suoritus sen jälkeen näin: Näytä -> Suoritukset -> Muokkaa -> Poista suoritus, jonka jälkeen lasku ei ole tilassa Suoritettu tai Perinnässä.

 

Jos haluat, että suoritustositteiden numerointiin ei tule tyhjää aukkoa tee näin:

Jos teet ja poistat suorituksia, niin katso ennen ko. operaatiota Novan pääruudulta Asetukset -> Numerosarjat -> Laskutus -> Suoritustosite- kohdasta viimeinen numero ja vaihda samaksi, kun operaatio on tehty. Näin ei tule aukkoja juoksevaan suoritusten numerointiin.

3. Maksukehoitus määrän laskulla saa muutettua ottamalla lasku muokkaustilaan ja laitetaan maksukehoituksia kohtaan se luku kuinka monta maksukehoitusta on tulostettu. 

4. Mikäli maksukehoituksia tulee nyt heti tulostaa uudelleen tulee vielä Näytä/Muut laskun tiedot ikkunassa muuttaa Tapahtumapäivä- kenttään laskun päiväys koska ohjelma laskee tämän perusteella tarvitseeko laskulle tulostaa uusia maksukehotuksia. 

Highlighted
CONTRIBUTOR *

Re: Perinnässä- tilan palauttaminen Visma Nova Laskutus- ohjelmassa

Tulostin tänään maksukehotuksia ja olisin halunnut muuttaa maksukehotusten määrää muutamalla laskulla. Aiemmin tämä on toiminut kuten vastauksesi kohdassa 3 kerrot, mutta nyt en saanut määrää muutettua.