peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Sepa-maksujen aineistopolku

tekijä Tiina Hiipakka

Olen lähettämässä nyt ensimmäistä kertaa palkkoja Sepa/ISO20022-muodossa, mutta polku -kohta on tyhjä. Mistä tiedän minkä laitan tuohon kohtaan?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Tiina Hiipakka
VISMA

tekijä Tiina Hiipakka

Yleistä

Ohjelma muistaa Polku/Tiedosto -kohdassa siihen viimeksi syötetyn tekstin. Koska Sepa/ISO20022 -aineistoa ei ole aikaisemmin lähetetty, niin kenttä on aluksi tyhjä. Novan puolesta Polku voi olla mikä tahansa koneelta löytyvä polku, mutta kannattaa varmistaa, että edellyttääkö pankkiohjelmanne jonkun tietyn polkun ja tiedoston syöttämistä pankkiohjelmanne tuesta.

Mikäli voitte käyttää vanhaa polkua ja tiedostonimeä, voitte kopioida polun hiiren oikealla valitsemalla aiemmin käyttämänne asetukset (esim. TSA ja oikea pankki) ja lisätä sen liittämällä hiiren oikealla se myös ISO20022/Sepa -maksujen poluksi.

Käytössä Visma Monipankki

HUOM! Jos käytätte pankkiohjelmana Visma Monipankkia tulee teidän Novasta muodostaa aineistot edelleen vanhan muotoisena eli TSA tai LUM muodossa. Maksunne konvertoituvat Visma AutoPay palvelussa konversiopalvelun avulla kun lähetätte aineistonne Visma Monipankki ohjelmalla.

Visma Monipankki ohjelman aineistopolun saat kun avaat Monipankissa päänäkymässä Avusta > Tietoja Monipankista- näkymän. Oikean tiedostonimen saat taas kun menet tiedonsiirto näkymään ja klikkaat ikkunan alaosasta Nimet- painiketta. Nyt näet eri aineistoiden kohdalla yritys- ja pankkikohtaisen nimen.

Novassa syötät siis maksuaineiston muodostuksessa poluksi noiden yhdistelmän eli esimerkiksi C:\MP\Data\MER01.01