Minun alueeni
Apu
orbispaula
CONTRIBUTOR **

Tiedontuonnissa myyntitilauksen toimitusosoite

tekijä orbispaula

Tuomme Novaan myyntitilauksia verkkokaupasta Tiedontuonti-moduulilla. Asetuksissa on vaihtoehtona Hae asiakastiedot ja Ehdot asiakastiedoista. Asiakkaillamme on tilauksissa toimitusosoitteena kulloinenkin rakennustyömaa - eli toimitusosoite vaihtuu joka tilauksella ja ne ovat kertaluonteisia. Onko mahdollista muuttaa tiedontuontia niin, että asiakkaan laskutustiedot ja ehdot haetaan Novan tiedoista, mutta toimitusosoite syötetään tiedontuonnilla? (Vai täytyykö vaihtaa tietojen tuontitapaa). Nyt joudumme syöttämään kaikki asiakastiedot käsin.

2 VASTAUSTA2
Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

tekijä Marko Koivuniemi

Meillä oli vastaavanlaista ongelmaa aikoinaan suoratoimituksien kanssa, jolloin Nova-yritys johon tilauksia syötettiin sisälti asiakkaan 9999 jonka tiedoissa on yksityisasiakas maksuehdoilla ja muilla blankotiedoilla. Tilausta syötettäessä haettiin asiakkaaksi 9999 ja muutettiin sitten yksityisasiakkaan osoitetiedot kuntoon. Kun tilaus vietiin tuotantoyksikön Nova-yritykseen "hae asiakastiedot"-valinnalla niin jos tuotantoyksikön asiakaskortistossa ei ollut 9999-asiakasta niin tilaustentuonti toimi meillä oikein ja syötetyt tiedot näkyivät oikein. Testasin tämän juuri nyt ja näin se toimii. En nyt muista oliko joku raporttitekninen syy  että muutimme toimintatapaa - mutta tuolla voisi ehkä testata. Nykyään meillä on tuotantoyksiköissä tuo sama 9999-asiakas mutta emme käytä "hae asiakastiedot"-optiota. 

Mutta joka tapauksessa tällainen toimitus/laskutuasiakkaan käyttäytymisen eriyttäminen siirroissa on ehdottomasti hyödyllinen lisä.  

ps. Meilläe olisi lisäksi hyötyä että toimitus ja maksuehdot voisi täpätä erikseen haettavaksi koska tuotantoyksiköissämme on eroavaisuuksia näissä ja tilaustensiirroissa asioita korvautuu väärin. 

Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei!

 

Kiitos kehitysehdotuksestasi. Käsittelemme asiakkailta tulleita kehitysehdotuksia säännöllisin väliajoin. Käsiteltyämme aloitteen saat siitä tiedon tähän viestiketjuun.

 

-Olli, Nova sovellustuki

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.