Minun alueeni
Apu

Tilinumero ostoreskontrassa

tekijä Tiina Hiipakka

Ostoreskontran toimittajatiedoissa on pankkitilinumero. Nykyisin laskuilla on pääsääntöisesti IBAN numeroita. Kuinka muodostan "vanhanaikaisen" tilinumeron, jos sitä ei ole tiedossa. Ostoreskontra ilmoittaa tilinumeron puuttuvan, mikäli on jättänyt kohdan tyhjäksi.

2 VASTAUSTA2
Accepted solution
Tiina Hiipakka
VISMA

tekijä Tiina Hiipakka

Hei,

vanhan tilinumeron saa muodostettua Novassa niin, että jätät vanhan tilinumero kentän (Pankkitili) tyhjäksi ja syötät vain IBAN numeron sille varattuun kenttään. Kun klikkaat sen jälkeen tyhjää BIC kenttää ohjelma muodostaa myös vanhan tilinumeron automaattisesti.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Moi !

 

Mikä suhde on saapuvilla sähköisillä ostolaskuilla ja niiden tilinumeroilla + ostoreskontran toimittajatiedoissa olevilla tilinumerotiedoilla .   Minusta sähköisesti tulevassa laskussa oleva uusi tilinumero ei siirry automaattisesti ostoreskontran tietoihin ja maksu menee  toimittajan vanhalle tilille jos ei käsin muuta tietoja Novan puolelle. Toisaalta vaikea muuttaa jos laskulla lukee tilinumero muuttunut -  mutta ei kaikkia sähköisiä laskuja tule tarkastettua ja varsinkin se ongelma että document center näyttää uuden tilinumeron - ei Novan tiedoissa olevaa tiliä.  Eli laskut tulee document centeriin ja siirretään Novan ostoihin maksatusta varten  . 

 

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.