Minun alueeni
Apu
TiinaM
CONTRIBUTOR ***

Tulorekisteri-ilmoitus - ulosotto

tekijä TiinaM

Olen lähettänyt 10 tulorekisteri-ilmoitusta. Niistä virheellisiä on neljä (Visma.net/Autoreport). Tein sellaisen havainnon, että jokaisessa hylätyksi tulleessa ilmoituksessa on mukana maksukieltoja/ulosottoja. Hyväksytyiksi merkityissä lähetyksissä ei palkansaajilla ole ulosottoja.

Ulosmittauksen -palkkalajissa vaikuttaa olevan kaikki tiedot ok (tulolajin koodi 417).

 Voin olla hakoteillä tässä, mutta tälläisen yhtäläisyyden havaitsin hylätyissä ilmoituksissa.

 

8 VASTAUSTA8
Accepted solution
Hannele Grönfors
VISMA

tekijä Hannele Grönfors

Hei TiinaM,

Tulorekisteri hylkää ilmoitukset, joissa on esim. miinusmerkkinen a-hintatieto. Todennäköisesti ulosotto-palkkalajin tietoihin on määritelty yksikkö-tieto ja tämä tieto tulisi nyt poistaa. Palkkalajin tiedoista voidaan yksikkö-tieto, jos on päivitetty tänään 9.1.2019 julkaistu Tulorekisteri-ilmoittamiseen liittyvä korjauspaketti. Visman Sovelluspalvelussa tämä korjaus on käytettävissä huomenna 10.1.2019.

TiinaM
CONTRIBUTOR ***

tekijä TiinaM

Kiitos ja huh huh! Sain ilmoitukset lähetettyä. Ongelma oli juuri tuo ulosmittaus -palkkalajin yksikön  -merkintä. Otin sen deletellä pois ja ongelmakin poistui. Sain lähetettyä myös aikasemmin virheellisiksi merkityt ilmoitukset.

Vielä on ongelmana se, että palkkaohjelman puolella "tilaselite" on, että odottaa käsittelyä. Autoreportin puolella kuitenkin kaikki ok ja sehän on pääasia.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous (Päivitetty ‎10-01-2019 09:48 ( )

Hei Tiina,

 

Kerroit, että AutoReportissa näkyy tilatiedot oikein, mutta Novan palkanlaskentaan ei tule tilatietoa, ymmärsinkö oikein? Tilatiedon pitäisi ehdottomasti päivittyä myös Novaan saakka, jotta saat kaikki Tulorekisterin virhepalautteet (esim. Henkilö X puuttuu ammattikoodi). Yksi syy miksi palautteet eivät välity Novaan saakka on se, että OnPremiseGateway-asennuksen Activate MQ ei ole päällä. Pystytkö tarkistamaan, että tarvittavat muutokset on tehty Gateway-asennukseen, tässä ohje TÄÄLTÄ

TiinaM
CONTRIBUTOR ***

tekijä TiinaM

Löytyi haulla.

KUn menee infolinen asetusten kautta ohjaustietoihin ja sieltä autoprint, niin näyttä että olisi rekisteröity. Jos taas menee suoraa infolinen asetuksista Autoreport rekisteröintiin, niin siellä ei ole rekisteröity... rekisteröinti onnistuu siellä, mutta ei pysy päällä.

Ongelma ydin lienee liitteenä olevassa tekstissä?

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei,

Korjasin linkin (olitkin jo löytänyt sen). Kyllä, tuo kuvassa oleva ilmoitus viittaa nyt siihen, mitä tuolla ohjeella tehdään. Suosittelen käyttämään ohjeen "Tapaa 2", jos se vain on mahdollista.

TiinaM
CONTRIBUTOR ***

tekijä TiinaM

Heippa!

Tein kakkosen mukaan ja serverillä näyttikin, että aktivoi. Herja poistui, mutta tila on edelleen sama, eli odottaa tulorekisterin käsittelyä. Pitäisikö jo lähetetyistä ja tulorekisterin käsitellyistä ilmoituksista tulla "käsitelty" merkintä?

TiinaM
CONTRIBUTOR ***

tekijä TiinaM

Ymmärsit oikein.
Ohjelinkki ei toimi.

 

TiinaM
CONTRIBUTOR ***

tekijä TiinaM

Heippa!
Ei ollut -merkkistä a-hintatietoa ulosotoissa, mutta poistin yksikkötiedon deletellä (sillä "tyhjää" vaihtoehtoa ei ollut). Tein palkka-ajon, jossa ulosotto mukana ja nyt meni hyväksyttynä läpi. Kokeilen samaa jo kerran lähetettyihin, joissa "virhe raporteissa" merkintä. Ilmeisesti ne voi lähettää uudelleen, sillä ilmoitukset eivät näyt tulorekisterin puolella?  

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.