Minun alueeni
Apu

Verkkolaskun muodostus herjaa vastaanottajan nimen pituudesta

tekijä Tiina Hiipakka

Kun muodostaa verkkolaskuaineiston, niin tulee herja:

 

InvoiceRecipientOrganisationName ei kelpaa
BuyerOrganisation Name ei kelpaa

Todellinen pituus 35. Generic string maxlength 35.
Length is 48 but the maximum length is 35.

1 VASTAUS1
Accepted solution
Tiina Hiipakka
VISMA

tekijä Tiina Hiipakka

Tämä virhe viittaa siihen, että vastaanottayrityksen nimi on liian pitkä.

Verkkolaskustandardin mukaan vastaanottajayrityksen nimi saa olla maksimissaan 35 merkkiä. Tämän korjaamiseen on kaksi vaihtoehtoa:

1) Voit joko muuttaa asiakkaan nimen lyhyemmäksi Asiakaskortistoon ja hakea asiakkaan uudelleen laskulle. Tämän jälkeen verkkolaskuaineiston muodostus pitäisi onnistua ilman herjaa.

2) Nimen voi lyhentää myös pelkkään verkkolaskuaineistoon, jolloin Nova-ohjelma lyhentää kaikkien verkkolaskujen vastaanottajien nimet tuohon 35 merkkiin. Jos muutatte asian tätä kautta niin jatkossakaan ei pitäisi tulla tästä asiasta herjaa toistenkaan toimittajien kanssa.

Tämän voi tehdä muokkaamalla Novan asennushakemistosta löytyvää EI.ini tiedostoa.

Tämä tiedosto löytyy Yrityskohtaisesta hakemistosta, esim. J:\NOVA\YR1. Avaa EI.ini-tiedosto esim. Notepad-ohjelmalla ja muokkaa [EInvoice]–osioon seuraava kohta. (Jos tämä kohta puuttuu kokonaan voit lisätä rivit tiedostoon tässä vaiheessa)

 

[EInvoice] 
ShortenedOrganisationNames=35

 

Tallenna muutokset ja kirjaudu Nova ohjelmiin uudelleen niin muutos on tullut voimaan. Nyt ohjelma lyhentää tuon nimen loppuosaa niin että nimi mahtuu 35 merkin sisään, jotta aineisto muodostuu verkkolaskustandardin mukaisena ilman virheilmoituksia.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.