Minun alueeni
Apu
Olli Hietala
VISMA

Virhetilanne: 2147189155 - Database Vendor Code: 4060

tekijä Olli Hietala

Visma Novassa tulostuksessa tulee virhetilanne -2147189155, Failed to open the connection. Database Vendor Code: 4060. Virhettä esiintyy kaikilla Nova-käyttäjillä.

 

Miten virhetilanne korjataan?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Suosittelemme ensin tarkastamaan, että Novan YR0 -eli Demo-yrityksen tietokanta ei ole offline -tilassa Microsoft SQL Management Studiossa, tästä voitte olla yhteydessä omaan it-tukeenne. Jos virhetilannetta tulee Visma Sovelluspalveluympäristössä tulisi asiasta raportoida sovellustukeemme sovellustuki@visma.com osoitteeseen jotta ympäristömme ylläpitäjät voivat tutkia ongelmaa tarkemmin.

 

Yleensä vikatilanne on poistunut kun YR0 tietokanta on käynnistetty tai pysäytetty ja käynnistetty uudelleen SQL:n työkalussa.

 

databaseyr0.png

 

Jos tilanne ei muutu tai tämä YR0 -tietokanta on online -tilassa, tämä viittaa siihen että, YR0 -tietokanta on mahdollisesti rikkoutunut. Tähän YR0 -tietokantaan voidaan kokeilla ajaa Novan aloitusnäkymässä Asetukset > Aja SQL skriptit.

 

Mikäli tietokanta on vaurioitunut eikä tilanne ole poistunut yllä olevilla ohjeilla suosittelemme ottamaan yhteyttä Novan asennusvaltuutettuun partneriin. 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.