Minun alueeni
Apu
Olli Hietala
VISMA

Visma Cloud Gateway ei toimi työasemalla TCP 10061-virhe

tekijä Olli Hietala (Päivitetty ‎17-04-2020 13:03 tekijä Olli Hietala VISMA )

Visma Cloud Gateway eli muunnospalvelu ei toimi työasemalta käsin palvelinympäristössä. Palvelimelta testattuna yhteys toimii, mutta työasemalla tulee virheilmoitusta “TCP 10061 Error: No connection could be made because the target machine actively refused”.

 

Myös virhe: TCP 10060

 

Miten virhe korjataan?

 

Huom! Visma On Premises Gatewayn nimi on muuttunut Visma Cloud Gatewayksi. Nimen muutos ei pitäisi vaikuttaa jo asennettuna oleviin Visma On Premises Gateway (OPG) palveluihin mutta uudet asennukset tulevat aina uudella nimellä.

1 VASTAUS1
Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala (Päivitetty ‎27-06-2019 08:52 tekijä Olli Hietala VISMA )

Kannattaa ensimmäisenä tarkistaa, että Visma Cloud Gateway- niminen palvelu on käynnissä palvelimellanne. Windowsin palvelut löytyvät helposti kirjoittamalla Windowsin haku- kentässä ‘Palvelut’ tai jos Windows on englanniksi ‘Services’.

Jos vikailmoitus ei johdu palvelun tilasta johtuu Windowsin virheilmoitus TCP 10061 yleenäs siitä, että jokin ohjelma ei saa yhteyttä palvelimelle. Gateway käyttää porttia 55555 ottaessaan yhteyttä palvelimeen joten se pitäisi avata palomuurista jotta gateway toimisi myös työasemalta käsin.

Liitteenä ohje virheen korjaamiseksi.

 

Jos tilanne ei korjaannu kannattaa olla yhteydessä omaan IT-tukeen joka voi tarkistaa ettei virustorjunta-tai palomuuri edelleen estä yhteyden muodostamista.

 

Muita yleisiä Visma Cloud Gatewayn virhetilanteita sekä palvelun uudelleenasennuksesta on kerrottu tässä kirjoituksessa.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.