peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu

Visma Cloud Gatewayn asentaminen ja tilaaminen

(updated by Olli Hietala VISMA ‎26-06-2019 08:48 )

Miten asennan Visma Cloud Gatewayn jotta saan muodostettua SEPA maksuaineistoja?

 

Huom! Visma On Premises Gatewayn nimi on muuttunut Visma Cloud Gatewayksi. Nimen muutos ei pitäisi vaikuttaa jo asennettuna oleviin Visma On Premises Gateway (OPG) palveluihin mutta uudet asennukset tulevat aina uudella nimellä.

1VASTAUS1
Highlighted

Viite: Visma Cloud Gatewayn asentaminen ja tilaaminen

(updated by Olli Hietala VISMA ‎26-06-2019 09:15 )

Visma Cloud Gateway on konversiopalvelu jota käytetään ISO20022-aineistojen muodostamiseen sekä Tulorekisteri aineistojen lähettämiseen. Se on tietokoneelle erikseen asennettava ohjelma jonka asennusohjeet ja asennuspaketin löydät alla olevista linkeistä.

 

Visman SEPA-konversio ratkaisu Vsma On Premises Gateway vaatii toimiakseen Visma.net AutoPay palvelun. Palvelun tilaat ilmoittamalla palvelun tilaamisesta tilaustoimistoomme:

  • Visma AutoPay sopimusehdot ja hinnasto
  • Luettuasi palvelun sopimusehdot ilmoita tilauksesta osoitteeseen orderoffice@visma.com. Viestissä tulee ilmoittaa (Yrityksen virallinen nimi, pääkäyttäjän nimi ja sähköpostiosoite lisäksi pääyhteyshenkilön nimi ja sähköpostiosoite.)

Lataa Visma Cloud Gateway täältä

Tutustu Visma Cloud Gateway -asennusohjeeseen joka löytyy asennuspaketista nimellä ‘Visma_Cloud_Gateway_Guide.pdf’.

Asennuksessa on tärkeää, että käytätte yrityksenne Visma AutoPayn pääkäyttäjätunnusta eli tunnusta jolla pääsette kirjautumaan visma.net -osoitteeseen. Tunnuksella pitää olla Hallinta > Käyttäjät ja roolit – osiossa määriteltynä customer administrator oikeudet.

 

Asennuksen kulku lyhyesti:

Kuva_6686.jpgKuva_6687.jpgKuva_6688.jpg

 

Jos koneella on aiemmin ollut Visma On Premises Gateway / Visma Cloud Gateway asennettuna kysyy asennusohjelma halutaanko käyttää aiempia kirjautumistietoja vai kirjaudutaanko Visma.net palveluun uudella customer administrator tason tunnuksella. 

Kuva_6689.jpg

 

Kuva_6695.jpg

HUOM! Jos käytössä on palvelin asennus ota valinta pois kohdasta '..käytettävissä vain paikalliselta työasemalta'!

 

Jos asennuksen lopussa tulee virheilmoituksia, esimerkiksi ettei palvelun käynnistäminen onnistunut aja Visma.Services.OPGateway.OPGDiagnosisApp.exe joka löytyy polusta: C:\Program Files (x86)\Visma\OnPremisesGateway\OPGDiagnosisApp

 

Ohjelman pitäisi auttaa vikatilanteen selvittämisessä. Lisätietoa ongelmatilanteiden selvittämiseen kannattaa etsiä asennuoppaasta joka löytyy asennuspaketista nimellä Visma_Cloud_Gateway_Guide.pdf.

_____________________________________________________

Jos tarvitsette apua asennuksessa voitte olla yhteydessä sovellustukeemme niin voimme katsoa asennuksen erikseen toimenpidelaskutettavana työnä.