Minun alueeni
Apu

Muutoksia Visma Novan verkkolaskujen lähetykseen

tekijä Katja Salminen (Päivitetty ‎12-10-2021 13:25 tekijä Olli Hietala VISMA )

Visma Novasta on tähän saakka pystynyt lähettämään verkkolaskuja minkä tahansa operaattorin kautta, mutta 8.11.2021 alkaen ainoa käytettävissä oleva operaattori on Maventa. 

 

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinun on otettava käyttöösi verkkolaskupalvelu AutoInvoice voidaksesi lähettää Novasta verkkolaskuja (myös tulostuspalvelu). 

 

Saapuvat verkkolaskut on edelleen mahdollista vastaanottaa toisen operaattorin kautta, mutta suosittelemme lämpimästi siirtymään niissäkin Maventaan.

 

Muutoksen hyödyt:

  • Yrityksesi laskutusprosessi helpottuu ja nopeutuu merkittävästi.
  • Jatkossa sinun on entistä vaivattomampaa seurata laskuja Novaan upotetusta AutoInvoice-näkymästä.
  • Vältät tietoturvariskit.
  • Saat ulkoistettua myyntireskontran rutiinitehtävät työaikaasi säästävälle ja arkeasi helpottavalle Reskontravahdille.

Aikataulu:

  • Jos olet sovelluspalveluasiakas, sinulla on muutoksen sisältämä versio käytössäsi ma 8.11.2021 mennessä.
  • Jos olet on-premise-asiakas eli Nova on asennettuna paikallisesti omalle palvelimellesi, AutoInvoicea on siirryttävä käyttämään viimeistään seuraavan päivityksen (10.4) yhteydessä.
  • Jos toimitat tällä hetkellä erikseen muodostetun aineiston Visma Financial Solutionsille, on palvelu vaihdettava Reskontravahtiin ja saat tästä lisäohjeet.

Järjestimme to 7.10 maksuttoman webinaarin jossa kävimme läpi AutoInvoicen käyttöönoton vaiheet. Webinaarin koulutusmateriaali ja tallenne on löydettävissä tässä linkissä.

 

Tämän viestin liitteenä on myös AutoInvoicen päivitetty käyttöönotto-opas, jonka avulla voit tehdä käyttöönoton vaikka heti. 

 

Usein kysytyt kysymykset

7 Kommentit
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.