annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Welkom in de community voor Visma eAccounting

In deze community vind je hulp voor het gebruik van Visma eAccounting, aanvullende services, start-up-handleidingen, supportartikelen en tutorials. Praat met andere gebruikers op het forum en vind de cursussen en nieuwsberichten die interessant voor je zijn. Gebruik het zoekveld en vind direct wat je nodig hebt!
Recente berichten

In de resultatenrekening ontbreekt het type "deelnemingsresultaten" in het rekeningschema, in verband met de deelnemingsvrijstelling in de aangifte, zou deze rubriek onder het resultaat boekjaar moeten worden vermeld, dus na belastingen.
Goedemiddag,Ik importeer de loonjournaalposten voor al onze bedrijven in via Import E-Acconting.Echter soms gaat het wel eens fout, dan is de loonjournaalpost van een bepaalde maand al geïmporteerd en staat deze er dubbel in. Ik moet dan de hele boeking handmatig terugboeken. Graag zou ik de mogelijkheid zien, om met 1 druk op de knop een geïmporteerd boekstuk te verwijderen. In andere boekhoudprogramma's is dit ook mogelijk.Dan zou ik graag ook willen aangeven, dat er een mogelijkheid moet komen om bij een boekstuk een concept op te slaan / of een knop 'klad opslaan'. Als je bezig bent met een boeking, en je wil nog even iets checken op het grootboek, moet je alles in het geheel weg klikken en gaan al je reeds ingevoerde gegevens verloren.Ik hoor het graag.groet,Juliette Velthuysen
Verzoek van een klant om de algemene voorwaarden als bijlage bij de factuur te kunnen sturen, nu gaat hij electronische facturen sturen, voorheen stonden de voorwaarden op de achterzijde van het briefpapier.Is dit al mogelijk of iets wat in de toekomst gaat komen?
Zou het mogelijk zijn om in de checklist voor de jaarafsluiting zelf een aantal controlepunten toe te voegen?Dit kunnen voor elke klant andere controles zijn. De bestaande lijst is net iets te beperkt waardoor je nog een checklist ernaast nodig hebt.
De jaarafsluiting in Visma eAccounting bestaat uit twee stappen. Je kunt deze stappen hier vinden.