cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Welkom in de community voor Visma eAccounting

In deze community vind je hulp voor het gebruik van Visma eAccounting, aanvullende services, start-up-handleidingen, supportartikelen en tutorials. Praat met andere gebruikers op het forum en vind de cursussen en nieuwsberichten die interessant voor je zijn. Gebruik het zoekveld en vind direct wat je nodig hebt!
Recent topics

Hoe kan ik een sponsoring vermelden in mijn factuur?
Vind je het ook zo’n gedoe, de administratie? In dit gratis e-book lees je waar je aan moet denken en helpen we je met praktische tips.
Nu voor het eerst btw-aangifte via programma gedaan. Hoe lang duurt het voordat het dan te zien is op de inlogsite van de belasting dienst? en hoe kom ik aan het betalingskenmerk?
I have the iZettle integration but I don't find a way to import the cash payments from iZettle to Visma. Doesn't seem to happen automatically and there is no import option for that either.Do I have to manually add all of the cash payments?
Op donderdag 10 mei en vrijdag 11 mei zijn wij vrij. Heb je vragen? Veel antwoorden vind je in de rubriek veelgestelde vragen in deze community of in het support panel!