annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Recente berichten

Nieuwe datum voor de training 'Boekhouden met Visma eAccounting' - Amsterdam:woensdag 8 mei 2019
Ik wil graag retour fust in een order verwerken .Bijv ik lever iets af in kisten deze komen later pas retour en moeten worden verrekend op een volgende factuur maar negatieve getallen kun je niet invullen op een order ??weet iemand hier een oplossing voor??
In de administratie heb ik vele inkoopfacturen die maandelijk op factuurnummer na identiek zijn.Jammergenoeg zit er geen functie in van maak een kopie van een bestaande factuur zoals dat wel mogelijk is in de verkoopmodule.Ik mis deze funtie enorm, weet niet wat de ervaringen zijn van collega's die de administatie voeren via E-accounting. Wat is de status m.b.t. de ontwikkeling binen Visma m.b.t. de mogelijkheden van dupliceren van inkoopfacturen?
Omdat wij weten dat gebruikers van Visma eAccounting ook graag snelheid ervaren, hebben we de afgelopen twee weken maar aan 1 ding gewerkt: De snelheid in Visma eAccounting. En met resultaat. De schermen van Verkoop, Inkoop en Bank/Kas laden nu maar liefst 21% sneller. Daarmee zijn we er nog niet. In de komende periode worden de andere schermen ook nog aangepakt.
Nieuwe datum voor de training 'Basistraining boekhouden in 1 dag'- Amsterdam: do. 18 april 2019
Links