annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Welkom in de community voor Visma eAccounting

In deze community vind je hulp voor het gebruik van Visma eAccounting, aanvullende services, start-up-handleidingen, supportartikelen en tutorials. Praat met andere gebruikers op het forum en vind de cursussen en nieuwsberichten die interessant voor je zijn. Gebruik het zoekveld en vind direct wat je nodig hebt!
Recente berichten

Idee van @Lindaw:"Factuurnummering jaarlijks kunnen wijzigen, zodat ieder jaar de factuurnummering start met het huidige jaartal." Datum: 19-12-2017 11:45Status: Nieuw (10 kudos ontvangen) --- Reactie van: @Adm kantoor Jerry KlaverDatum: ‎20-12-2017 09:29 "Ook voor de klanten van ons kantoor een absolute 'must' om de factuurnnummers jaarlijks aan te kunnen passen. Voorwaarde voor de belastingdienst is dat factuurnummers door de jaren heel altijd opvolgend moeten zijn." --- Reactie van:@Bob HuismanDatum: 20-12-2017 12:35 "Een duidelijke wens. Dank je voor je input." --- Reactie van: @Yunus UstaogluDatum: ‎24-12-2017 22:49 "Begin 2016 is dit probleem aangegeven en tot op heden is deze functie niet uitgerold!" --- Reactie van: @Willem van de LaarDatum: 16-01-2018 18:19 "Wij zijn met onze administratie dit jaar overgestapt van AccountView naar eAccounting en het verbaast ons dat de er (nog) geen aanpassing van de nummering mogelijk is. Het jaartal kunnen vermelden in je factuurnummerreeks is eigenlijk heel vanzelfsprekend en zorgt voor goed overzicht. Prioriteit van maken svp."
Hoe kun je een handmatig boekstuk verwijderen? In dit geval gaat het om een dubbel geboekte verkoop factuur waardoor omzet hoog niet klopt en de af te dragen btw vervolgens ook niet klopt.Via correctieboekstuk geprobeerd met omzet hoog - negatief in te boeken. Maar dat helpt niet de omzet hoog staat nog steeds in de btw aangifte?Hoe dit op te lossen? Nu klopt mijn btw aangifte niet (te hoog).
Visma heeft een overeenkomst getekend om voor minstens vijf jaar de titelsponsor te worden van de Nederlandse schaats- en wielerploeg Team Oranje.
Wie kan me vertellen hoe ik een extra e-mailadres kan aanmaken bij debiteuren. Deze dient enkel voor de herinnering. Veel klanten van ons hebben een factuur e-mailadres en een apart adres voor herinneringen. Volgens mij kan ik nu alleen maar een factuur e-mailadres aanmaken met cc's. Als ik wil herinneren dan wordt standaard dat factuur e-mailadres gebruikt.Vr. Gr.Kees
Lees in dit artikel wat er wordt aangepast en wat je zelf kan doen.