Visma.net Financials, Logistics en Project Accounting
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Welkom in de community voor Visma.net ERP

In deze community vindt u hulp voor het gebruik van Visma.net Financials, Logistics en Project Accounting en aanvullende services. Wissel ervaringen uit met andere gebruikers op het forum en vind de informatie en nieuwsberichten die interessant voor u zijn. Gebruik het zoekveld en vindt direct wat u nodig hebt!
Recente berichten

Hallo,Ik heb het overzicht verkoopfacturen aangepast met de analyse, ik heb toegevoegd: naar autoinvoice verzonden, e-mail status, afgedrukt en e-mail verzonden.Nu is het geval dat de facturen meerdere malen getoond worden, in de demo administratie 4 maal maar in de echte administratie zelfs 20 maal of meer.Tevens worden als ik groeperen gebruik de bedragen van 1 factuur nummer bij elkaar opgeteld tot 1 factuur bedrag.De e-mail status die wordt aangegeven klopt ook niet, als een factuur niet per e-mail verstuurd is geeft de e-mail status aan dat deze is verzonden en dit gebeurd ook als de echte status wacht op verwerking is.Om dit alles toe te lichten enkele scherm afbeeldingen.Is er iemand die hier ervaring mee heeft?Met vriendelijke groet,Erik.
Hallo,Ik heb een nieuwe administratie aangemaakt, maar nu zijn er een paar problemen die bij de eerste administratie ook heb gehad maar toen met inrichten door de partner van Visma zijn opgepakt.................:In diverse menu's komen niet alle functionaliteiten terug die wel in mijn demo als andere administratie zitten.De knop menu bewerken is niet zichtbaar.CTRL ALT funtie werkt niet.Is er iemand die hier meer ervaring mee heeft?Met vriendelijke groet,Erik
Volg de gratis online cursus Visma.net ERP Bank-/Kas in de Visma Academy. Deze cursus behandeld het Bank-/Kas proces in Visma.net Financials.
Kies de voor u beste werkwijze om uw creditcard transacties te verwerken.
Eenvoudig inzicht wie iets heeft aangemaakt en wie de laatste wijziging heeft gedaan via de Audithistorie.