Visma.net Financials, Logistics en Project Accounting
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Welkom in de community voor Visma.net ERP

In deze community vindt u hulp voor het gebruik van Visma.net Financials, Logistics en Project Accounting en aanvullende services. Wissel ervaringen uit met andere gebruikers op het forum en vind de informatie en nieuwsberichten die interessant voor u zijn. Gebruik het zoekveld en vind direct wat u nodig hebt!
Recente berichten

Ik zie dit meer als workaround, de provisie per verkoper over een periode zijn al standaard terug te vinden.Het punt is het overnemen van bedragen en verdere gegevens die bij de provisie horen binnen Visma, losse bedragen en gegevens overnemen vergroot de kans op fouten, brengt extra werk met zich mee en is naderhand moeilijker te traceren en analyseren.Het stuk provisie berekenen wat er nu in zit is leuk maar enkel informatief het mist volgens mij wel waar Visma.net voor staat.
Ik ben op de hoogte van het splitsen en ook al vaker toegepast. Ik heb het deze keer ook geprobeerd maar om de een of andere reden kreeg ik die 0,01Euro niet weg en gaf Visma tijdens het boeken ook geen verschil aan.
Visma heeft er opnieuw een sterk kwartaal opzitten met uitstekende omzetgroei en aanhoudend groeiende winst.
Visma Groupheeft met Main Capital overeenstemming bereikt over de overname van Roxit Groep. Roxit Groep is één van de toonaangevende spelers op de Nederlandse markt van cloudsoftware voor (semi)overheden.
Bekijk hier de nieuwe Visma.net instructievideo - Periodieke facturen in Visma.net
Auteurs met de meeste kudos
Auteurs met de beste oplossingen
Links