Mina produkter

Logga in för att följa produkter och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Hej Tobias,Tack för ditt svar.Fakturarapport med betalda fakturor är oändligt lång och blir bara längre med tiden. Det behövs åtminstone ett filter på Oppna/Stängda projekt i denna rapport.Det skulle underlätta enormt för projektledare om Visma.net Project Managementrapport där man kan enkel håla redo på öppna projekt med alla fakturor i status betald. Just nu saknas den möjlighet vilket resulterar mycket handpåläggning att ta ut olika rapporter, exportera i Excell dokument och pyssla där istället för att jobba direkt i den intellegenta system Visma.net Project Managementmed data som finns redan i Visma.net Project Management.MvhDaria
Hur går det för er med offertverktyget? Har vi något datum då det kommer live? Börjar tröttna lite på att det inte lyfts över till nya Severa.
Hej Marikka, Statusarna i Kanban för projektuppgifter går inte att ändra på, än. Det är dock något som vi på sikt vill ha så håll dig uppdaterad här på vårt Community eller via release notes direkt i applikationen! Ha en fin dag.
Då och då får vi frågan hur uppföljning per fas eller person kan göras på projektavgifter (vanligast för artiklar som fakturerars i projekten). För er som har APIet påslaget i organisationen har ett extra avsnitt under "Företagsuppgifter" som kallas för "API-parametrar": Här går det att välja "Anställd för en projektavgift" samt "Fas för en projektavgift". När något eller båda av dessa alternativ är valda går det sedan att koppla fas/person till de avgifter som läggs till i era projekt! Ha en fortsatt fin dag.
För er som vill vet mer om hur det fungerar att rapportera i veckovyn har vi spelat in en kort video för att visa hur det fungerar: Ha en fortsatt fin dag!
Externa länkar