peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu

Millaista tietoa tai ohjeita haluaisit meidän tuottavan?

Moikka!

 

Olisin erittäin kiitollinen, jos kertoisitte omia näkemyksiämme ja toiveita siihen, että millaista sisätöä, ohjemateriaalia ja koulutusmateriaalia toivoisitte meidän tuottavan ohjelman käytön tueksi. Esimerkiksi haluaisitteko katsoa mieluiten lyhyitä videopätkiä vai ennemmin kuvilla varustettuja tekstiohjeita? Haluatteko ohjeita johonkin tiettyyn toiminnallisuuksiin esim. myynteihin, ostoihin tai kirjanpitoon?

 

Olemme tehneet nyt mm. muutamia videoita, GIF-ohjeitakuvallisia tekstiohjeita ja vinkkejä blogitekstinä, mutta sormemme syhyävät kovasti ja haluamme tehdä lisää materiaalia, jotta ohjelman käyttö olisi tehokkaampaa, sujuvampaa ja vielä helpompaa.

 

Voit kirjoittaa vapaasti ehdotuksia, toiveita tai muuten vaan palautetta meille, niin pyrimme parantamaan toimintaamme teidän näkemyksien mukaisesti, koska teille tätä haluamme erityisesti tehdä ja haluamme että pystymme tuottamaan teille materiaalia jota on mukava seurata ja siitä olisi mahdollisimman paljon hyötyä teille. Hymiö Onnellinen

 

Markus / ePasseli

4VASTAUSTA4
CONTRIBUTOR *

Palkkojen kirjaus

Ohjeet voisi olla palkkojen kirjauksesta eli kuinka kohdistan ne tiliotteelta kirjanpitoon järkevästi.

CONTRIBUTOR *

Vastaus: Millaista tietoa tai ohjeita haluaisit meidän tuottavan?

Hei!

Onko mahdollista tehdä toistuvia ostolaskuja eli esim. ennakoverot voisi kirjata ostolaskuihin niin lähtisivät sitä kautta maksuun? 

Voiko viitenumeron tallettaa jotenkin niin, että samalle asiakkaalle maksettaessa esim. oma-aloiteiset verot näyttäisi aina tuon viitenumeron oletuksena?

 

Vastaus: Palkkojen kirjaus

Hei @Kakekoo,

 

Kiitos toiveestasi! Julkaisin ohjeen palkkakirjauksiin liittyen. Toivottavasti nämä ohjeet auttavat sinua palkkojen kirjauksiin. Visma ePasselissa ei ole palkanlaskenta -toiminnallisuutta, joten palkat pitää laskea ohjelman ulkopuolelta. Tässä on kolme ohjetta miten helpoitetaan palkkakirjauksien tekemistä:

 

1. Kirjanpitomallin luominen

Tässä ohjeessa käydään läpi miten kirjanpitomalli luodaan. Suosittelen käyttämään kirjanpitomallia, koska tämänkaltainen kirjaus toistuu aina palkkoja kirjatessa. Tämän avulla tositteen kirjaus helpoittuu ja nopeutuu huomattavasti.

2. Palkan kirjaus kirjanpitoon

Tässä ohjeessa käymme läpi miten tosite kirjataan manuaalisesti kirjanpitoon. Esimerkissämme teen tositteen kirjanpitomallin pohjalta ja syötän tiedot palkanlaskentaohjelmastani tulostetun Tilierittelyn avulla.

3. Maksetun palkan kohdistus tiliotteelta

Tässä ohjeessa näytämme miten pankkitililtä maksettu palkka kohdistetaan aiemmin kirjattuun palkkaan. Tässä ohjeessa myös hyödynnetään Kirjanpitomallia, tositteen kirjauksen helpottamiseksi.

 

Vastaus: Millaista tietoa tai ohjeita haluaisit meidän tuottavan?

Moikka @HanneleS , 

 

Valitettavasti nuo eivät onnistu tällä hetkellä. Otan toiveesi ylös ja laitan sen eteenpäin kansainväliselle tuotekehityksellemme jotka suunnittelevat ohjelmaamme uusia toiminnallisuuksia ja parannuksia käytettävyyteen. Kiitos ehdotuksestasi ja asian tuomisesta esiin!

 

Markus / ePasseli