Mina produkter
Hjälp

Integration till Fordonskontroll

23-02-2021 16:07 (Uppdaterad 31-03-2021)
  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 1277 Visningar

I TransPA finns en integration till vår samarbetspartner Fordonskontroll. Integrationen är kostnadsfri från vår sida. Vill du veta mer om Fordonskontroll och tjänsten de erbjuder så kan du läsa mer här.

För att koppla på integrationen behöver ni kontakta info@fordonskontroll.se

 

Felanmälan till fordonskontroll

Med denna integration ges möjlighet för er personal att felanmäla fordon direkt i TransPA.

Då finns denna symbol synlig i era anställdas tidrapportering.  

image.png

 

Efter att ni klickat på fordonssymbolen kommer ni till sidan som rör Fordonskontroll. I översikten kan ni välja bland era fordon i listan regnummer. Ni kan även fritextsöka och få träffar på registreringsnummer, internnummer eller annan benämning. Efter ni valt fordon visas öppna felrapporter på detta specifika fordon, från Fordonskontroll. 

image.png

 

För att registrera en ny felanmälan väljer ni regnummer och feltyp, därefter skriver ni en felbeskrivning som innehåller all nödvändig information. Bekräfta genom att klicka på skicka. Väldigt kort därefter får ni en bekräftelse likt nedan:

Fordonskontroll, felanmälan rapporterad.png

Upplever ni dubbla inkomna felrapporter?

I samband med att bekräftelsen "felanmälan rapporterad till Fordonskontroll" kommer, sker ingen omedelbar uppdatering i översikten med registrerade händelser. Vi vill i detta läge be er låta bli att uppdatera sidan i hopp om att få listan uppdaterad med er senaste registrerade händelse, då detta medför att ni skickar in rapporten på nytt.

Var istället uppmärksam på bekräftelsen som säkrar att felrapporten nu har skickats till administratör för handläggning. Skulle ni vilja se listan uppdaterad, klicka på klockan som förflyttar er till tidrapporteringen och därefter fordonsikonen så kommer ni tillbaks till vyn och sök fram ert fordon för uppdaterad status. 

 

Medverkande

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här