Mina produkter
Hjälp

TransPA TIDRA, nya mobilanpassade tidrapporteringen

18-03-2024 15:12 (Uppdaterad 19-04-2024)
  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 509 Visningar

Vi bygger just nu en helt ny tidrapportering som ska komma till glädje för alla era medarbetare som tidrapporterar i TransPA! 

 

Projektet är stort och omfattande. Vi har gjort en hel del sedan arbetet startade, men fram tills nu har det varit lite för tidigt att slå på trumman.

Men nu känns det som att tiden är inne för att informera och hålla er uppdaterade vart vi står i projektet.

Det känns väldigt roligt att vi nu kommit en bit i detta arbete och successivt, månad för månad, tar oss framåt och får mer och mer funktionalitet på plats som vi vet att ni som kunder efterfrågar!

Detta vill vi naturligtvis dela med oss av och här nedan kommer vi ge er status allt eftersom vi löpande släpper ut uppdateringar.

 

Varför kommer vi med en ny version av tidrapporteringen?

 

Förbättrat användargränssnitt och anpassat för mobila skärmar 

Tidrapportering sker i stor utsträckning i mobilen idag och det är stor anledning till att vi fokuserar på en förbättrad användarupplevelse på en mindre skärm. Det är det första som man kan notera när man loggar in i nya gränssnittet.

 


TransPA API - helt nya möjligheter till integration 

En stor drivkraft och faktor för oss varför vi vill bygga en ny miljö för tidrapportering är att på helt nya sätt kunna kommunicera med försystem och andra programvaruleverantörer. Detta möjliggör vi nu via vårt nya publika API, där vi skapar möjlighet med integration från och till TransPA.

Den digitala tekniken är fantastisk och skapar helt nya möjligheter. Ni har säkert många olika tjänsteleverantörer med olika styrkor. Vi vill vara breda här och möjliggöra för er att få in all den data som är som mest värdefull för er. Att kunna ta emot exempelvis pass, tidrapporter och färdskrivardata från olika leverantörer sätter vi högt på agendan i och med att vi nu bygger ut vårt API med så många anslutningsmöjligheter som möjligt för era andra viktiga leverantörer.

 

Status - vad finns i nya TransPA TIDRA?

Som sagt, vi arbetar oss framåt hela tiden för att Tidra ska bli så komplett som möjligt i användarvänlighet och funktionalitet, med målet att ni ska känna att TIDRA är det självklara valet. 

Saknas något som vi är vana vid i den traditionella tidrapporteringen?

Vi listar här funktioner och dess status för att ni ska kunna bedöma om ni vill börja prova vår nya tidrapportering eller om ni ser att ni vill invänta ytterligare funktioner som ännu ej är på plats. 

 

 

Funktion, stöd för: Standard tidrapportering TransPA TIDRA
Raster Ja Ja
Fordon Ja

Ja

Släp Ja Nej
Arbetsuppgifter Ja Ja
Loggning Ja Ja
Tidrapportera från pass (ett pass per dag) Ja Ja
Visning av passnamn Ja Ja
Tvingande säkerhetskontroll Ja Pågående
Spara övertid till kompbank Ja Ja
Vägarbetstidslagen (informera och förhindra) Ja Ja
Visning av färdskrivardata Ja Pågående
Välja kostnadsställe Ja Nej
Fältet mätarstart/mätarslut (kan namnändras utifrån ert önskemål) Ja Nej
Redigera tidrapport Ja Nej
Tidrapportering för MFA och TMA (möjlighet att spara/plocka flex/komp) Ja Nej

 

Hur aktiverar vi nya TransPA TIDRA för våra anställda?

Vi är i en pågående process där vi migrerar era anställda till den nya inloggningen med Visma Connect, inloggningsmetoden med mailadress. Är ni en av de kunder som har gått igenom processen så finns möjlighet att aktivera TransPA TIDRA i verktyg - inställningar - tidrapportering.

 

OlofFrom_0-1710833490985.png

 

Medverkande

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här